Український фонд стартапів та Unit School of Business розпочинають співпрацю

Директор Українського фонду стартапів Павло Карташов разом з керівним партнером Unit School of Business Артемом Макеєвим підписали меморандум про партнерство.

Наше партнерство є черговим кроком в об’єднанні української стартап екосистемі та синхронізації зусиль, щодо її розвитку. Разом з Артемом прямо зараз ми створюємо нові можливості, а завдання стартапів їх використати”, – зазначив Павло Карташов.

Метою меморандуму є встановлення стратегічної співпраці між Українським фондом стартапів та Unit School of Business, а також визначення шляхів взаємної підтримки, серед яких організація заходів, спрямованих на реалізацію оптимальних рішень щодо розвитку стартап екосистеми України. Передбачається участь у спільних проектах, подіях, зустрічах, тощо.

Першими двома конкретними кроками партнерства є організація стипендій та спеціальних умов для стартапів-учасників пітчів Українського фонду стартапів, які допоможуть скористатися навчальними програмами Unit School of Business. Стипендії та спеціальні програми будуть стосуватися усіх команд, незалежно від їх результатів пітчингу.

В нас разом з Українським фондом стартапів схожі місії – розвивати підприємництво. Ми з Павлом працюємо на одному поверсі вже рік і мені здається, що наше об’єднання було лише питанням часу, оскільки ми розділяємо спільні цінності. Наша школа точно буде корисною для команд стартапів, тому що пропонує якісну та релевантну для стартапів освіту за найсучаснішими світовими практиками”, – коментує деталі співпраці Артем Макеєв.

Довідково:

Unit School of Business є школою бізнесу для підприємців та їх команд в центрі іновацій UNIT.City. Освітні програми школи створені по методології університету Berkeley (Каліфорнія), а заняття на 80% складаються з практики. Під час навчання студенти пропрацьовують 7 елементів бізнесу і одразу впроваджують інструменти у своїх проектах. В кінці програми студенти мають можливість пройти курс підготовки до пітчингу та презентувати свій бізнес перед інвесторами.

Джерело: usf.com.ua

You may also like...