Український fashion-стартап Love&Live підняв раунд при оцінці в $ 10 млн від SMRK

Українська fashion-група Love&Live підняла чергові інвестиції від українського венчурного фонду SMRK. Суму не розкривають, але в цьому раунді компанію оцінили в $ 10 млн.

Раніше група вже привертала інвестиції від фонду. Останній раунд в $ 200 000 підняли в грудні минулого року. Загальна сума інвестицій в проєкт на той момент становила $ 600. 000.

Що за компанія?

Love & Live – український гурт fashion-брендів з офісом в Києві. У неї входять бренди одягу, взуття та аксесуарів Love&Live, Katarina Ivanenko, тощо, а також маркетплейс українських брендів Shopping Mall. Продукцію компанії – одяг, взуття та аксесуари – продають в українських і польських онлайн-магазинах.

Засновники компанії – український підприємець Олексій Омельянчук і дизайнер, фотограф Катерина Іваненко.

Куди підуть інвестиції?

Компанія направить залучені кошти на масштабування на ринку Польщі та зміцнення позицій в Україні. Також планує вийти на ринки Німеччини і Великобританії вже в цьому році.

«Головне – в період кризи проєкт розпочав продаж на ринку Польщі. Ми вирішили допомогти масштабувати зростання Love&Live на новому ринку», – повідомив керуючий партнер SMRK Андрій Довженко.

За словами співзасновника Олексія Омельянчука, починаючи з квітня 2020 року компанія вийшла на прибутковість.

Джерело: ain.ua

You may also like...