Відкрито прийом заявок на конкурс стартапів Vernadsky Challenge. Приз – 2 млн грн

Український конкурс хардверних стартапів Vernadsky Challenge приймає заявки на конкурс інженерних стартапів. Переможець отримає грант на 2 млн грн.

Це вже п’ятий сезон конкурсу. За всю історію конкурсу в ньому взяли участь понад 600 проєктів з усього світу, а переможці в цілому отримали 7 000 000 грн.

Які стартапи можуть брати участь

У фокусі інтересів Vernadsky Challenge 2020:

  • космічні технології (ракети, системи для запуску, супутники, космічна інженерія і всі пристрої, призначені для дослідження і освоєння космосу),
  • активна біоелектроніка (пристрої, які допоможуть відновити втрачені функції організму або замінити орган, біотехнології в медицині, протези, екзоскелети, медичні прилади, медичне обладнання, технології для людей специфічних професій).

Як подати заявку

Щоб подати заявку, необхідно:

  1. Перейти на сайт vernadskychallenge.com.
  2. Завантажити та заповнити форму реєстрації.
  3. Надіслати її на talent@vernadskychallenge.com до 1 вересня 2020 року.

У 2020 році фінал конкурсу відбудеться 14 жовтня. 12 команд представлять свої проєкти в сфері космічних технологій і активної біоелектроніки перед міжнародним журі Vernadsky Challenge. Команди з найбільш перспективними ідеями отримають грант на розвиток стартапа в еквіваленті 2 млн грн.

Про конкурс

Конкурс Vernadsky Challenge проводиться з 2015 року з ініціативи мецената, засновника громадської організації «Асоціація Ноосфера», Макса Полякова і носить назву на честь видатного українського вченого – Володимира Вернадського.

У 2019 конкурс вперше став частиною Noosphere Space Summit – міжнародної конференції, присвяченій руху New Space. До журі Vernadsky Challenge приєдналися представники таких компаній, як Airbus Defense & Space, D-Orbit, Firefly Aerospace.

Джерело: ain.ua

You may also like...