Український‌ ‌фонд‌ ‌стартапів‌ ‌проведе‌ ‌сьомий‌ ‌Pitch‌ ‌Day‌

Український фонд стартапів (Ukrainian Startup Fund) проведе сьомий відбір стартапів, які отримали високі оцінки від експертів. Pitch Day, з огляду на карантин, відбудеться 23 червня дистанційно, за допомогою cервісу для проведення відеоконференцій – Zoom. Всі бажаючі зможуть слідкувати за прямою трансляцією на нашому офіційному каналі YouTube.

Починається спекотне літо, а разом з ним – не менш спекотні пітчі. Цього разу ми побачимо одразу дев’ять стартапів на етапі pre-seed, що є своєрідним рекордом. Так багато стартапів на цій стадії та в одному місці ще не зустрічалися. Тож бажаю успіхів та сподіваюся побачити достойні грантів презентації.” – коментує анонс директор Українського фонду стартапів Павло Карташов.

На сьомий Pitch Day потрапили 9 стартапів на стадії pre-seed (претендують на грантове фінансування у 25 тисяч доларів кожен). Знайомтесь:

Каньйон ІнжинірингIT Академія з професійної підготовки інженерів у електроніці.

IZIVIZДрон для безпечного, легкого та ефективного візуального інспектування.

Pocket IPПлатформа для пошуку, ведення обліку та управлінням своїми об’єктами інтелектуальної власності в усьому світі.

BicoveryМоніторинг психічного та фізичного стану біполярної людини в реальному часі та вчасні повідомлення про наближення епізодів за допомогою Machine Learning технологій.

RunAn. Спортивний трекер, який дозволяє знизити травматичність та підвищити ефективність бігу, за рахунок контролю техніки бігу.

ScroogeДля подорожуючих які купують онлайн страховку, квитки, пакетні тури або реєструються на рейс, Scrooge – це мобільний додаток який автоматизує введення даних використовуючи інформацію з біометричного паспорта і дозволяє зробити це швидше, без страху помилитися.

ElomiaДодаток з віртуальним другом-психологом, що слухає, розуміє та надає психологічну допомогу людям з депресією та тривогою.

JooliДодаток для контент-маркетологів та піар-спеціалістів сфокусований на малих та середніх SaaS компаніях, який економить до 5 годин роботи на тиждень, та вдвічі збільшує ефективніть комунікацій. JOOLI у реальному часі аналізує активність компанії та конкурентів в основних каналах комунікації такого типу бізнесу та стисло повідомляє про вихід новин ринку та конкурентів.

GymcerebrumПлатформа штучного інтелекту з унікальним комп’ютерним зором, яка буде функціонувати на території фітнес-клубу як віртуальний тренер.

Оцінювати пітчі стартапів будуть члени Конкурсної комісії:

Олександр Романішин. Радник Міністерства Цифрової Трансформації України, партнер акселератора ISE Booster, член наглядової ради UVCA (Ukrainian Venture Capital and Private Equity Association).

Андрій Гулий. Головний аналітик Indax.

Ганна Толстанова. Начальник науково-дослідної частини та професор Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Андреас Фльодстром. Засновник та СЕО в Beetroot.

Фелікс Літвінський. Керуючий директор Blackstone LaunchPad.

Сергій Довгополий. Керуючий партнер бізнес акселератора FeelGoodLabs.

Андрій Заікін. CEO в YEP startup incubator.

ЯК ДОЛУЧИТИСЯ? Буде доступна онлайн трансляція на нашому ютуб-каналі за посиланням.

ДАТА проведення Pitch Day: 23 червня. Початок о 14:00

Джерело: usf.com.ua

You may also like...