Початок прийому заявок від акселераторів

10 червня Український фонд стартапів розпочинає роботу Грантової акселераційної програми та оголошує набір акселераторів для акредитації та наступної співпраці.

Початок акредитації акселераторів – перший етап для повноцінного впровадження Грантової акселераційної програми, яка має на меті допомогти перспективним стартапам, які є заявниками в рамках нашої основної Грантової програми. Акселерація – це спеціалізована навчальна програма для стартапів, що має на меті підвищити їх кваліфікацію та вдосконалити навички, які стосуються розвитку бізнесу і не тільки. Такий підхід допоможе збільшити кількість успішних стартапів”, – коментує запуск програми директор Фонду Павло Карташов.

Грантова акселераційна програма передбачає надання стартапам, які відповідають вимогам цієї програми, гранту для проходження акселерації у акредитованих Фондом акселераторах.

Деталями запуску акселераційної програми також поділився Олександр Борняков, заступник Міністра цифрової трансформації України:

Акселераційні програми це перевірена часом світова практика підтримки стартапів. В акселераторах у вас є можливість отримати спеціалізовані та бізнес навички безпосередньо від менторів та практиків стартап екосистеми. Тим не менш, далеко не всі стартапи проходять будь-які акселерації. Часто вони стикаються з певними складнощами, наприклад, як туди потрапити і де взяти фінанси для оплати навчання. Програма Фонду вирішує ці питання та пропонує доступний та зрозумілий механізм акселерації для тих стартапів, які подають найбільше сподівань”.

Ознайомитися з повним переліком вимог до акселераторів та акселераційних програм можна за цим посиланням (починаючи з пункту №8).

Акселератори, які відповідають вимогам Грантової акселераційної програми, можуть подати заявки для акредитації за посиланням.

Прийом заявок від акселераторів триватиме до 10 липня 2020 року.  Після завершення акредитації акселераторів Фонд розпочне відбір стартапів для участі у відповідній програмі.

Джерело: usf.com.ua

You may also like...