Французький венчурний фонд Idinvest зібрав топ стартапів Європи. У списку – українські Preply і Better.me

Французький венчурний фонд Idinvest представив топ стартапів Європи. До списку потрапила українська компанія Preply і лінійка програм для схуднення і здоров’я BetterMe. Про рейтинг розповіло видання TechCrunch.

Фонд проаналізував діяльність 1500 стартапів і виділив ті, чия діяльність є найбільш ефективною. Дослідження охопило широкий спектр категорій, від торгівлі акціями до ведення особистих журналів та ігор. Якщо стартап залучив понад € 100 млн або був куплений, Idinvest вважає його гігантом.

Освіта

У категорію «Освіта» потрапив український стартап Preply – міжнародний EdTech-маркетплейс для вивчення іноземних мов. У 2020 році Preply закрив раунд на $ 10 млн а загальний обсяг залучених коштів перевищив $ 15 млн. Основними ринками для стартапу є США і Західна Європа.

Краса і здоров’я

Фонд виділив та відніс до «стартапів-висхідних зірок» лінійку програм для схуднення і здоров’я BetterMe. Тільки за листопад 2019 року програма заробила понад $ 2 млн і стала шостою по виручці в App Store в категорії «Здоров’я та фітнес». У 2020 році в команді BetterMe було 100 осіб.

Сфера фінансів

Розваги

Перевезення

Подорожі

Джерело: ain.ua

You may also like...