Американський стартап розробив лежачі крісла для літаків

Багатогодинний політ в тісному кріслі літака може бути стомлюючим і приносить неприємні відчуття в м’язах спини, ніг і шиї. Американський стартап запропонував ідею створення крісел, що дозволяють пасажирам лежати під час польоту, повідомляє Tengritravel.kz.

Ідея розміщена на платформі для стартапів «Republic.co». Компанія під назвою Zephyr Aerospace, на думку автора, дизайнера Джеффрі О’Ніла, може змінити ситуацію на туристичному ринку після пандемії.

«Наш дизайн дає пасажирам можливість багатофункціонального використання: лежати абсолютно плоско, сидіти або сидіти прямо з повністю розсунутими ногами», – повідомляє автор.

Це рішення дозволить зробити поїздки на літаку більш приємними для кожного мандрівника. По суті, Zephyr – це нове сидіння літака, яке дозволяє пасажирам лежати під час польоту. А також компанія пропонує мандрівникам економ-класу комфорт та гармонію в окремій кабіні.

«Більшість місць в авіакомпаніях не змінилися з 1970-х років. 99 відсотків всіх сидінь економ-класу встановлені у вертикальному положенні, і в них неможливо спати. Вони змушують людину приймати неприродні пози протягом тривалого періоду часу, а також можуть завдати шкоди здоров’ю. А наш дизайн дає пасажирам можливість лежати на повний зріст і сидіти прямо з повністю витягнутими ногами», – кажуть співробітники.

Серед інших переваг автори ідеї виділяють: збільшення доходу для авіакомпаній на 30 відсотків, наявність міжнародних патентів, партнерство з компанією аерокосмічного дизайну Style & Design.

Джерело: hubs.ua

You may also like...