Український фонд стартапів та Seedstars Kazakhstan розпочинають співпрацю

Директор Українського фонду стартапів Павло Карташов разом з директором Seedstars Kazakhstan Шакарим Сериком підписали меморандум про партнерство.

Враховуючи нагальну потребу формування найкращих умов для розвитку стартап екосистеми України та необхідність її послідовного сталого розвитку з урахуванням найкращих світових практик, співпраця з Seedstars Kazakhstan та їх успішний досвід роботи з тисячами стартапів на ринках, що розвиваються буде вкрай цінним.  Впевнений, що завдяки цьому партнерству на рівні експертної та менторської взаємодії в українських стартапів з’явиться ще більше можливостей оцінити свій рівень зрілості та підвищити свою інвестиційну привабливість“ , – коментує деталі співпраці Павло Карташов.

Метою меморандуму є встановлення стратегічної співпраці між Українським фондом стартапів та Seedstars Kazakhstan, а також визначення шляхів взаємної медійної та інформаційної  підтримки, серед яких організація та проведення спільних  заходів, спрямованих на реалізацію оптимальних рішень щодо розвитку стартап екосистеми України, обмінюватися інформацією про найкращі практики розбудови стартап екосистеми. Передбачається участь у спільних проектах, подіях, зустрічах, тощо.

Довідково:

Seedstars  Kazakhstan LLP є частиною міжнародної мережі хабів по всьому світу. Seedstars – глобальна організація зі штаб-квартирою в Швейцарії та представництвом на 70+ ринках, що розвиваються. Ініціативи Seedstars  зосереджені на підключенні зацікавлених сторін у цих екосистемах, побудові технологічних компаній з нуля та інвестуванні у найкращих підприємців.

Джерело: usf.com.ua

You may also like...