Австралійський іншуртех-стартап Integrity Life отримав $ 43 млн

У раунді фінансування серії B.

Австралійський іншуртех-стартап Integrity Life оголосив про раунд фінансування серії B у розмірі $ 43 млн., який було залучено до і під час пандемії COVID-19, пише Форіншурер.

Велика частина капіталу надійшла від інституційних фондів, керованих Schroder Investment Management (Switzerland), за підтримки існуючих інституційних акціонерів Leadenhall Capital Partners і Daido Life, а також невеликих пакетів від австралійських і міжнародних досвідчених інвесторів.

Integrity Life заявляє, що фінансування буде використано для підтримки розширення операцій і подальшого розвитку її цифрових страхових продуктів. Інвестиції дозволять проєкту привнести більше нових продуктів і як для фінансових консультантів, так і для обслуговування клієнтів.

Скотт Мітчелл, менеджер по портфелю цінних паперів, пов’язаних зі страхуванням життя в Schroders, повідомив, що компанія підтримала Integrity Life на наступному етапі зростання, яка продовжує зміцнювати свої позиції на австралійському ринку страхування життя. Інвестиції дають інвесторам можливість підтримати бізнес, орієнтований на цифрові технології, який забезпечує доступ до диверсифікації ризиків страхування життя, таких як смертність, критичні захворювання та інвалідність.

Джерело: hubs.ua

You may also like...