У Харкові відкриється ярмарок стартапів

Щорічний ярмарок «Startup Alley» відбудеться 10 жовтня в приміщенні муніципального стартап-центру «Startup Kharkiv» (вул. Ковальська, 1), пише Вечірній Харків.

За словами організаторів, цього року проведення ярмарку стане логічним продовженням відкриття в місті першого в Україні муніципального стартап-центру та першої інтенсивної навчальної програми для молодих стартапів «ReBOOTcamp». На ярмарку її учасники презентують громадськості свої проєкти.

Відкриттю першого муніципального центру в Україні для стартапів передувало багато роботи, зокрема з міжнародними представниками галузі. 12 вересня майданчик для представників технологічного підприємства розпочав свою роботу запуском навчальної програми.

Ярмарок стартапів «Startup Alley» продемонструє її перші результати, – зазначила начальник управління інноваційного розвитку та іміджевих проєктів Вікторія Грецька-Миргородська.

Час проведення – з 10:00 до 17:00.

Відзначимо, що в зв’язку з карантинними обмеженнями була відкрита попередня реєстрація на захід. З більш детальною інформацією можна ознайомитися на сторінці ярмарки в фейсбук.

Для довідки. Щорічний ярмарок стартапів «Startup Alley» об’єднує учасників інноваційної екосистеми для обміну ідеями, обговорення трендів, новин і досягнень в IT-галузі, відвідування виступів спікерів і тематичних майстер-класів та презентацій.

Джерело: hubs.ua

You may also like...