Фінал конкурсу стартап-проєктів у галузі інформаційних технологій – IT_EUREKA 2020

5 та 6 жовтня запрошуємо вас на онлайн-трансляцію фіналу конкурсу стартап-проєктів у галузі інформаційних технологій – IT_EUREKA 2020!

  • 14 крутих команд, 7 харизматичних пітчей кожен день.

Хочете познайомитися із проєктами фіналістів? Переходьте за посиланням на подію на сторінці заходу.

4 спеціальних гостя трансляції:

  • Антон Вайсбурд, Co-founder та CEO Datrics. Ex-Barclays IB Analytics, має досвід створення та керування успішною командою з 30 науковців-консультантів, досягнув показників зростання 170% за рік. Антон поділиться секретами успіху свого стартапу: «Datrics: the road from idea to seed»;
  • Катерина Тулузова, Head of Project Management Office у US (Sigma Software). Понад 10 років працює зі стартапами та запалила не одну зірку. Вона знає, в чому секрет успіху та як залучити інвестиції, де обійти підводні камені та не натрапити на мілину. З гостями трансляції спікерка радо поділиться своїм корисним досвідом та лайфхаками;
  • Prof. Witold Wiliński, CEO GPW Tech S.A. (є членом Warsaw Stock Exchange Group та відповідає за комерціалізацію програмних продуктів для фінансового сектору). Спікер є членом Supervisory Board at KDPW S.A. (the Central Securities Depository of Poland). Він виступить із доповіддю «How does the capital market support the development of innovation among new companies, in particular in the gaming industry?»;
  • Ігор Соколов, VC, Entrepreneur, Product Leader та Social Activist. Останні 10 років успішно будує онлайн-бізнеси та вже запустив 5 своїх, керував портфоліо медіа продуктів у Genesis, керував продуктами у Grammarly, є засновником Goort – об’єднання лідерів ІТ компаній. Ігор допоможе нам розібратися із питанням: «Are we dreaming big enough?».

Модератор події ‒ Вероніка Корж, General manager у Sigma Software Labs ‒ проєкту, що дозволяє стартапам та невеликим продуктовим чи сервісним компаніям розвивати свій бізнес за підтримки Sigma Software.

  • 6 жовтня експертне журі (https://iteureka.com/jury/) – 9 представників стартап-індустрії, інвестиційних фондів та бізнесу, обере переможця.

Дізнайтеся, хто отримає головний приз 100 000 грн від організатора події – компанії Sigma Software (Sigma Software Group)!

Івент безкоштовний, але потрібна реєстрація.

Джерело: МОНУ

You may also like...