Стартап, в який вклався інвестфонд Хомутинника, став “єдинорогом”

Капіталізація стартапу в області мобільних ігор Playco склала $ 1 млрд. Cascade Investment Fund є одним з інвесторів стартапу.

Портфельна компанія інвестфонду Cascade Investment Fund екс-нардепа Віталія Хомутинника Playco стала “єдиногором”. Стартап в області мобільних ігор Playco залучив $ 100 млн за підсумками раунду фінансування. Про це пише Techcrunch.

У компанії заявляють, що оцінка склала “трохи вище $ 1 млрд”. Раунд очолили Джош Баклі і Sequoia Capital Global Equities за участю Sozo Ventures, Caffeinated Capital Раймонда Тонсінга, KSK Angel Fund Кейсуке Хонди, Mistletoe Singapore Тайдзо Сона, Digital Garage, Will Smith’s Dreamers, Makers Fund та інші.

Фонд екс-регіонала Віталія Хомутинника Cascade Investment Fund є одним з інвесторів стартапу.

Стартап Playco орієнтований на створення ігор, в які можна грати, запускаючи їх за посиланням на будь-якій платформі, без завантаження на пристрій. Стартап обіцяє представити свої перші ігри в кінці цього року. На даний момент в Playco працює 75 співробітників. Штаб-квартира стартапа знаходиться в Токіо.

  • Восени минулого року Віталій Хомутинник, власник інвестиційного фонду Cascade Investment Fund, вирішив зайнятися інвестиціями в високотехнологічні і швидкозростаючі компанії. Він заявив про створення окремого напрямку Cascade Ventures, який відповідає за пошук та інвестиції в високотехнологічні і швидкозростаючі компанії.

Джерело: tech.liga.net

You may also like...