Український стартап PRNEWS.IO має намір залучити 2 млн євро через євробонди

Випуск забезпечений акціями компанії, вартість яких становить 15 млн євро, і зареєстрований на біржі Nasdaq CSD

PRNEWS OÜ – керуюча компанія онлайн-сервісу PRNEWS.IO – випустить конвертовані облігації на суму в 2 мільйони євро з погашенням у вересні 2022 року. Залучені кошти будуть спрямовані на реалізацію планів компанії для експансії на зарубіжних ринках.

Загальний обсяг випуску становить 2 мільйони євро і розділений на конвертовані забезпечені пріоритетні облігації номінальною вартістю 1000 євро. Пропонована ставка купона становить 12% річних.

Випуск забезпечений акціями компанії, вартість яких становить 15 млн. євро, і зареєстрований на біржі Nasdaq CSD.

Детальна інформація про емісію і реєстрація на оновлення доступні за посиланням https://investors.prnews.io.

ПРО PRNEWS.IO

PRNEWS OÜ управляє першим в світі інтернет-магазином спонсорського контенту з фіксованими цінами на публікації, розміщеними на сайті www.prnews.io. Сьогодні це найкраща онлайн-платформа в Європі і Азії, на якій об’єднані більше 30 тис. Видавців онлайн-медіа і клієнти з 55 країн.

У березні 2020 року компанія стала офіційним партнером і постачальником послуг з продажу та маркетингу в рамках державної програми цифрової ідентифікації і статусу e-Residency (Естонія).

У грудні 2019 року український офіс PRNEWS, за версією популярного журналу MC.Today, увійшов в ТОП-100 IТ-роботодавців України.

Джерело: news.liga.net

You may also like...