Наукова Рада НФДУ затвердила рейтингові списки проєктів-учасників конкурсів «Наука для безпеки людини та суспільства» та «Підтримка досліджень провідних та молодих учених»

Конкурс НФДУ «Наука для безпеки людини та суспільства»

Наукова Рада НФДУ затвердила рейтинговий список проєктів-учасників конкурсу «Наука для безпеки людини та суспільства». Рекомендований Конкурсною комісією прохідний бал для проектів-переможців становить 83.1. У зв’язку з можливими змінами фінансування Конкурсу після коригування бюджетів проєктів-переможців прохідний бал може бути знижено. Обсяги фінансування проєктів будуть затверджені Науковою радою НФДУ після узгодження витрат за окремими статтями  бюджетів (зокрема, щодо оплати праці) відповідно до вимог чинного законодавства та Положення про конкурс. Остаточний список проєктів-переможців конкурсу буде оголошено у строки, передбачені Положенням про конкурс.

Низку проєктів не було включено до рейтингового списку та не рекомендовано до фінансування згідно з пп. 6 та 7 «Порядку конкурсного відбору та фінансування НФДУ проєктів із виконання наукових досліджень і розробок» як такі, що за змістом не відповідають тематиці та вимогам конкурсу «Наука для безпеки людини та суспільства».

Конкурс НФДУ «Підтримка досліджень провідних та молодих учених»

Наукова рада НФДУ затвердила рейтинговий список проєктів-учасників конкурсу «Підтримка досліджень провідних та молодих учених» . Рекомендований Конкурсною комісією прохідний бал для проєктів-переможців становить 87.3. У зв’язку з можливими змінами фінансування Конкурсу після коригування бюджетів проєктів-переможців прохідний бал може бути знижено.

Обсяги фінансування проєктів будуть затверджені Науковою радою НФДУ після узгодження витрат за окремими статтями  бюджетів (зокрема, щодо оплати праці) відповідно до вимог чинного законодавства та Положення про конкурс.

Остаточний список проєктів-переможців конкурсу буде оголошено у строки, передбачені Положенням про конкурс.

Рекомендуємо керівникам проєктів розпочати підготовку документів, які необхідні для оформлення договору з НФДУ щодо фінансування проєкту.

Джерело: nrfu.org.ua

You may also like...