Український фонд стартапів та Garage Partners розпочинають співпрацю

Директор Українського фонду стартапів Павло Карташов разом зі співзасновником Garage Partners Павлом Калашніковим підписали меморандум про партнерство.

До нашого кола партнерів вперше доєдналася спеціалізована консалтингова компанія, експертиза якої спрямована саме на стартапи. Отриманню грантів та іншого фінансування завжди передує вивчення та налаштування бізнес-процесів, дослідження ринку та маркетинг в цілому. Такі дані потрібні будь-якому бізнесу, та саме Garage Partners знає специфіку стартапів. Їх досвід буде вкрай потрібним для української стартап екосистеми, тому щиро вітаю в команді!”, – коментує деталі співпраці Павло Карташов.

Суть партнерства полягає у здійснені заходів, спрямованих на реалізацію оптимальних рішень щодо розвитку стартап екосистеми України. Це буде досягнуто шляхом обміну інформацією про найкращі практики розбудови стартап екосистеми, сприятимуть передачі відповідних знань і навичок шляхом участі у спільних проектах, подіях, зустрічах, тощо.

Довідково:

Український фонд стартапів є державним фондом, який започаткований за ініціативою Кабінету Міністрів України. Місія фонду – сприяти створенню та розвитку технологічних стартапів на ранніх стадіях (pre-seed та seed), з метою підвищення їх глобальної конкурентоспроможності. Процес відбору стартапів для надання грантів відбувається на конкурсній основі: компанії оцінюються та обираються радою незалежних інвестиційних експертів.

Garage Partners – це консалтингова компанія, яка дає рух та розвиток українським стартапам. Наша мета – забезпечити бізнес інструментами та рішеннями, які дозволять комплексно розвивати компанії та досягати поставлені цілі.

Джерело: usf.com.ua

You may also like...