Кращі ідеї для стартапу: поради від Weblium

Що може бути приємніше, ніж свій бізнес і відчуття, що ти сам собі бос? Багатьох зупиняє тільки страх почати!

У цій публікації фахівці з Weblium (конструктор сайтів) спробують надихнути вас не боятися пробувати нове і запропонують кілька класних ідей для починань!

Ідеї для стартапів

Своя справа – дійсно відповідальний і ризикований крок. Адже ви зможете займатися улюбленою справою, втілювати своє бачення, залучати найкращих команду і заробляти будь-яку суму. Коли є бажання, то все можна подолати, вірно?

Запис подкастів

Ви можете створити свій власний подкаст на нішеві теми, в яких у вас є солідний досвід – чим конкретніше буде тема, тим краще. Якщо у вас вже є подкаст, який ви ведете безкоштовно, ви легко можете його монетизувати. Наприклад, залучати рекламодавців або створити акаунт на Patreon.

Блогінг

Блогери вже давно перетворили своє хобі на джерело заробітку. Це заняття вже є однією з найбільш високооплачуваних онлайн професій.

Ваш блог може бути буквально про все. Якщо ви фахівець в цій темі, то ви точно знайдете свою аудиторію. Якщо ви плануєте завести блог, вам потрібно правильно формулювати думки і генерувати свіжі, цікаві та актуальні ідеї для контенту.

Тревел-консультації

Для деяких людей життя без подорожей просто неможливе. Якщо ви витрачаєте години на те, щоб детально спланувати поїздку в Італію, не маючи наміру туди їхати, чому б не допомогти іншим? Так ви отримаєте додатковий дохід і незабаром підете в чергову пригоду!

Ви можете створювати індивідуальні подорожі і маршрути для тих, хто буде платити вам за таку послугу. Створіть групи в соціальних мережах, запустіть веб-сайт і пропонуйте ваші послуги.

Фітнес-коучинг

Фітнес-коучинг – це відмінний бізнес! Звичайно, для цього потрібні глибокі знання про харчування і фізичні вправи. Але вони будуть затребувані, тому що все більше і більше людей починають приділяти більше уваги здоровому способу життя.

З чого почати?

Придумавши концепцію бізнесу, її треба починати просувати якомога раніше. У цьому вам допоможе інтернет. У сучасному світі всі бізнеси мають на увазі присутність в мережі. Тим більше, ідеї для стартапів, озвучені вище. Вони просто не зможуть існувати без свого сайту і аккаунта в соціальних мережах!

Багатьом досить простого сайту. У наш час не потрібні складні багатосторінкові сайти. Досить головної сторінки з описом вас і ваших послуг, блогу і контактів. Щоб створити такий сайт, вам не обов’язково витрачати багато часу і грошей. Для цього достатньо простого сайту, створеного за допомогою сучасного конструктора сайтів.

Спробуйте створити сайт за допомогою конструктора Weblium. Для нього не потрібні ніякі технічні знання, уявляєте? Це сучасне, ефективне і вигідне рішення, спеціально створене для малого бізнесу. З Weblium створення свого сайту без зайвих витрат за кілька годин – реальність!

Чому варто обрати Weblium для створення сайту?

Тому що тут ви знайдете:

  • Професійні шаблони, створені з урахуванням актуальних трендів веб-дизайну на основі глибокого вивчення топових нішевих сайтів світу.
  • Максимально простий, інтуїтивно зрозумілий візуальний редактор. Він спеціально розроблявся для новачків в сфері веб-розробки!
  • Широкі можливості кастомізації дизайну шаблонів. А це найголовніша умова створення унікального сайту і шанс виділитися на тлі конкурентів.
  • Вигідний тарифний план, куди входять всі можливості конструктора.
  • Хостинг, домен і SSL-сертифікат в подарунок.
  • Безліч сучасних маркетингових інтеграцій – аналитик і автоматизація роботи.
  • Дружня 24/7 технічна підтримка.

Сьогодні всі використовують конструктори, адже це так просто, швидко і недорого! Ви самі створюєте найпотужніший канал комунікації і досягаєте своєї мрії.

Джерело: hubs.ua

You may also like...