Український фонд стартапів та Startup Kharkiv розпочинають співпрацю

Директор Українського фонду стартапів Павло Карташов разом з директоркою Startup Kharkiv Ольгою Гольдіною підписали меморандум про партнерство.

Стартап екосистема не обмежується столицею і ми з захопленням починаємо виходити за її межі. Харків входить до четвірки українських міст з найсприятливішими умовами для стартапів. Тут можна знайти як розвинену інфраструктуру, так і надзвичайно багато талановитих кадрів, яких випускають одні з ключових технічних українських вишів. Що сказати, об’єднання наших зусиль має великий потенціал. Вітаємо в команді!”, – коментує деталі співпраці Павло Карташов.

Суть партнерства полягає у здійснені заходів, спрямованих на реалізацію оптимальних рішень щодо розвитку стартап екосистеми України. Це буде досягнуто шляхом обміну інформацією про найкращі практики розбудови стартап екосистеми, сприятимуть передачі відповідних знань і навичок шляхом участі у спільних проектах, подіях, зустрічах, тощо.

Першим кроком на шляху до цього є запуск reBOOTcamp. Це інтенсивний навчальний курс для стартапів, який стартує вже 12 вересня і триватиме до 4 жовтня. Якщо стартап, який знаходиться в Харкові має ідею технологічного стартапу (або MVP) з комерційним потенціалом можна залишити заявку на участь в програмі за цим лінком https://startupkharkiv.com/reboot. 

Довідково:

Український фонд стартапів є державним фондом, який започаткований за ініціативою Кабінету Міністрів України. Місія фонду – сприяти створенню та розвитку технологічних стартапів на ранніх стадіях (pre-seed та seed), з метою підвищення їх глобальної конкурентоспроможності. Процес відбору стартапів для надання грантів відбувається на конкурсній основі: компанії оцінюються та обираються радою незалежних інвестиційних експертів.

Startup Kharkiv – перший в Україні муніципальний стартап-центр із власним простором в самому центрі міста, мета якого створити міську інфраструктуру, необхідну для культивування успішних стартапів.

Джерело: usf.com.ua

You may also like...