Український фонд стартапів проведе десятий Pitch Day

Український фонд стартапів проведе десятий відбір стартапів, які отримали високі оцінки від експертів. Pitch Day відбудеться 28 серпня на території інноваційного парку UNIT.City.

Наш перший ювілейний пітч є знаковою подією для Фонду. Дивлячись на увесь шлях позаду хочеться передусім згадати з чого усе починалося. Коли Фонд тільки стартував зимою минулого року найменше, що можна сказати це те, що ми були схвильовані. Мало хто міг передбачити а чи виправдає він себе і чи вдасться переконати стартапи у тому, чого раніше ніколи не було і створити прецедент – вперше організувати системну підтримку інноваційних проєктів на державному рівні. І сьогодні, дивлячись на більше ніж 2000 заявок, можу з впевненістю сказати так, Фонд став успішним кейсом. Навіть пандемія не завадила! Вже у цю п’ятницю ми побачимо наступні десять команд, рівень яких зростає з кожною презентацією. Тому бажаю подальших успіхів усім нам” – коментує анонс директор Українського фонду стартапів Павло Карташов.

Які стартапи побачимо?

На десятий Pitch Day потрапили 10 стартапів на стадії seed (претендують на грантове фінансування у 50 000 доларів кожен). Знайомтесь:

  • Adducate Ukraine. Пазли Quokka розроблені в співпраці з вчителями і мамами, щоб максимізувати їх навчальну цінність. Діти вивчають, вдвічі більше з нашими пазлами. Сучасні унікальні дизайни роблять навчання інтерактивним, ефективни і веселим. Наш інноваційний підхід до виробництва дозволяє нам робити пазли деталізованими і стійкими, так як це не можуть робити конкуренти. А фокусування на онлайн продажах робить ціни на продукт доступними завдяки скороченню ланцюжка доданої вартості.
  • DocDream. Комплекс інтегрованих комп’ютерних програм та веб-додатків, розроблених для управління повним циклом медичних послуг, як для клінік, так і для пацієнтів. Основними елементами нашої платформи є: програмне забезпечення для управління медичним закладом (PMS або MIS); електронні медичні записи (EMR); онлайн запис на прийом. Наша кінцева мета – надати всеохоплюючу підтримку як пацієнтам, так і медичним закладам у процесі пошуку та надання медичної допомоги, та пов’язаних з ними послуг.
  • ІНДЕКС СИСТЕМС. Система індексів надає можливість клієнту ідентифікувати інформаційні загрози, вірогідність маніпуляцій та фейків. Сервіс використовує технології великих даних (Big Data), комплекс запатентованих аналітичних алгоритмів, а також інструменти збору та візуалізації даних. Ми використовуємо відкриті джерела, бази моніторингу та масиви даних з он-лайн ЗМІ і соціальних мереж. Розвиток існуючого сервісу Attack Index включає елементи прогнозування, візуалізації розповсюдження інформації і надання сценарних рекомендацій.
  • Kray Technologies. Перші в світі автоматичні дрони для внесення засобів захисту рослин і підживлення у польові культури з індустріальною продуктивністю (до 470 Га/день) які зменшують вартість внесення на 90% до приблизно $2/Га (на ринку США). Вони дозволяють фермеру позбутися втрат врожаю, пов’язаних з внесенням, та застосувати нові технології частого підживлення, які обіцяють приріст врожайності на 20-40%.
  • Медікіт. Онлайн консультація з лікарем. Пацієнт описує скарги, профільний лікар підключається протягом 5 хв. Сервіс працює 24/7. Більше 200 лікарів і більше 70 спеціалізацій.
  • TenniRoboІнноваційний компактний робот для настільного тенісу, який фактично є професійним тренером, керованим за допомогою мобільного додатку. Пристрій з’єднується з мобільним телефоном за допомогою технології Bluetooth, та дозволяє користувачу керувати будь якими параметрами пострілу. Робот здатен створювати дійсно реалістичну поведінку м’яча – таку як створює реальна людина у грі, це є великою перевагою для спортсменів. Мобільний додаток дозволяє створювати власні постріли та об’єднувати їх у персональні програми тренувань З TenniRobo гравці не повинні налаштовувати свій графік тренувань, не залежать від партнера або тренера, та мають змогу заощаджувати до 80$ у тиждень на самостійних тренуваннях. Крім того, це надзвичайно корисний помічник для кожного тренера, бо робот допомагає значно пришвидшити професійний ріст спортсмена та різноманітити тренування.
  • HackenProof. SaaS платформа для організації баг баунті програм та координації вразливостей. Шляхом залучення спільноти етичних хакерів та автоматизації бізнес-процесів ми розробляємо максимально ефективну платформу для координації виявлення вразливостей в ІТ продуктах на стороні клієнтів.
  • QRSmartyСервіс з обліку товарно-матеріальних цінностей. Дозволяє відстежувати життєвий цикл кожного ТМЦ, мінімізувати розкрадання, проводити швидку та ефективну інвентаризацію. Складається з мобільного додатку, серверної частини, веб панелі та засобів маркування. Вирішує проблеми: розкрадання та втрати; простої обладнання та інструменту; додаткові витрати на закупівлю товарно-матеріальних цінностей; відсутність актуальної інформації про активи. Де знаходяться, хто відповідальний.
  • RE-leaf PAPER. Нова, запатентована технологія, за допомогою якої опале листя слугує джерелом целюлозного волокна для виробництва паперу, картону, литої тари (яєчні піддони, піддони для фруктів, пінетки для ягід), також це нова альтернативна сировина у целюлозно-паперовій сфері.
  • Payris. Екосистема, в якій переосмислена електронна комерція і цифровий маркетинг. В основі — людина, її бажання і процес їх опредмечення і актуалізації для пошуку найкращого способу їх реалізації. Payris дає людині контроль над власними даними і можливість капіталізувати їх в процесі задоволення потреб. Payris винагороджує користувачів за надання різноманітних даних. Натомість бізнесу (постачальникам, глобальним і місцевим підприємствам) і Payris дає доступ до теплих кваліфікованих лідів і інструмент персоналізації маркетингу і продукту, радикально підвищуючи ефективність маркетингових комунікацій.

Хто буде оцінювати?

  • Андрій Гулий. Головний аналітик Indax.
  • Фелікс Літвінський. Керуючий директор Blackstone LaunchPad.
  • Олексій Орап. CEO Youscan.
  • Юрій Козік. Підприємець, стартап адвайзер та голова ГО «Еволв». В минулому випускник фінського акселератора Startup Sauna.
  • Максим Бешлєул. Засновник та CEO компанії MedicalLife.
  • Вадим Роговський. Керівник та засновник Startup School Online.
  • Станіслав Под’ячев. Керуючий партнер Blockchain Lab.

Як долучитися?

Через хоч пом’якшений, але карантин, захід будет закритий для відвідувачів, але відкритий для преси. Якщо ви представник преси можна запитати акредитацію за цим посиланням. Кількість місць обмежена. Також буде доступна онлайн трансляція на нашому ютуб-каналі за посиланням, де кожен зможе слідкувати за подіями у реальному часі.

ДАТА проведення: 28 серпня. Реєстрація о 13:30. Фактичний початок о 14:00 і орієнтовно до 19:30.

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: Київ, вул. Дорогожицька, 3, корпус B8 (UNIT.City)

Джерело: usf.com.ua

You may also like...