Українці запустили сервіс перекладу голосу в текст. Працює з ENG, UA і RU

Українські підприємці Марта Боровець і Олександр Кузьмичов запустили Odrey – мобільний додаток для iOS, яка переводить голосові записи в текстові. Він працює з 30 мовами світу, в тому числі, з англійською, українською та російською.

Як працює сервіс?

Odrey може працювати і як розшифровщик аудіоповідомлень, і як диктофон. Тобто, голосові повідомлення можна записувати за допомогою програми або ж програвати йому файли, або ж просто завантажити в додаток файли з носія. Додаток може розшифровувати запис як з аудіо, так і з відеофайлу.

Журналіст AIN.UA перевірила роботу програми: вона розпізнає тексти українською і російською мовами досить точно і швидко.

Текст розшифровується в нотатках, потім його можна редагувати, зберігати і відправляти в соціальні мережі або месенджери. Якщо під час розмови співрозмовники робили довгі паузи, додаток саме в цих місцях розіб’є текст на абзаци.

«Технології використовуються ті ж, що і для Siri, Speech Recognition. Відповідно і точність буде відповідати точності Siri», – говорить Олександр.

Які мови підтримує?

Додаток працює з 30 мовами, включаючи українську, російську, китайську, хорватську, чеську, голландську, варіанти англійської (канадський, американський, британський, австралійський, новозеландський), французьку, іврит, угорську, хінді, іспанську, норвезьку, португальську, тайську, турецьку, в’єтнамську і т.д.

Скільки коштує?

У додатку є безкоштовна і платна версія. У безкоштовній тривалість запису обмежена 15 хвилинами. Платна підписка коштує $ 1,99 на місяць, обмежень по тривалості записів там немає.

Джерело: ain.ua

You may also like...