Розробник хмарної стартап-платформи для бізнес-комунікацій Infobip став єдинорогом. У компанії є офіс в Києві

Хорватська розробник хмарної платформи для бізнес-комунікацій з офісом в Києві, компанія Infobip, стала єдинорогом. З новим раундом інвестицій, капіталізація перевищила $ 1 млрд. Про це AIN.UA повідомили представники компанії.

  • Компанія залучила $ 200 млн від приватного інвестиційного фонду One Equity Partners в раунді А. Як повідомили в Infobip – це перший зовнішній раунд фінансування.
  • Залучені кошти будуть спрямовані на подальше вдосконалення продуктів компанії і розвиток інженерної експертизи.
  • Серед українських клієнтів Infobip: Rozetka, «Цитрус», MOYO, Uklon, Uber, Zakaz.ua, «ОТП Банк», «Укрексімбанк», «PZU» Україна, «Альфа Страхування» Україна.
  • У Infobip уточнили, що угода є однією з найпомітніших в історії A-раундів інвестицій в європейські IT-компанії, оскільки перевищує типовий розмір фінансування цієї серії в 20 разів.

«Рішення в цій сфері можна покращувати до безкінечності, і додаткові інвестиції допоможуть прискорити процес розробки нового функціоналу, який здійснюється постійно. Це дасть нашим клієнтам можливість завжди бути на крок попереду, застосовуючи найкращі світові рішення першими», – коментує Руслан Коваль, Директор Infobip в Україні.

Про компанію

Infobip — міжнародна компанія-розробник хмарної комунікаційної платформи для бізнесу. Вона автоматизує спілкування компаній з клієнтами в соціальних мережах, месенджерах та інших каналах зв’язку. У 2020 році у Infobip мала 65 офісів на шести континентах.

Джерело: ain.ua, infobip.com

You may also like...