Facebook запускає стартап-акселератор. Подаватися можуть і українці

Компанія Facebook запускає дві акселеративні програми по 12 тижнів кожна – в сферах комерції та зв’язку. В одній з них можуть взяти участь і українські стартапи.

Про програми

Одна з них — Commerce Accelerator — виберуть 60 стартапів з регіону EMEA, до якого входить і Україна, і LATAM (Латинська Америка).

Резиденти будуть займатися розробкою рішень для шопінгу для інтеграції в екосистему додатків Facebook. Таким чином компанія хоче знайти нові ідеї і можливості для розвитку своєї комерційної частини.

Друга програма називається Connectivity, в неї відберуть 30 стартапів з LATAM і Північної Америки. Вони будуть займатися рішеннями в сфері інтернет-доступу, щоб дати можливість як мінімум 100 000 нових користувачам вийти в мережу.

Facebook щорічно запускає акселеративні програми в різних сферах. Всього компанія вже запустила 11 таких акселераторів в різних країнах. Цього року навчання буде відбуватися в віддаленому форматі через пандемію коронавірусу.

Що отримають стартапи

Резиденти зможуть пройти безкоштовне навчання, отримають індивідуальний супровід ментора від компанії і доступ до продуктів Facebook, експертизи компанії і глобальної партнерської мережі, в яку входять, в тому числі, і успішні підприємці.

Фінансової підтримки в цей раз Facebook не надає.

Щоб подати заявку на участь, необхідно заповнити реєстраційну форму.

Джерело: ain.ua

You may also like...