Український кешбек-сервіс LetyShops отримав $ 3 млн інвестицій

Заснований українцями Кешбек-сервіс LetyShops залучив $ 3 млн від німецького інвестора AB Capital Group. Про це AIN.UA повідомили в прес-службі компанії. Кошти планують витратити на масштабування продукту на нових ринках.

LetyShops планує отримати ще один раунд інвестицій в першому півріччі 2021 року – також на просування на нових ринках.

Що таке LetyShops

LetyShops – найбільший кешбек-сервіс в Україні і країнах СНД. З 2019 року сервіс розпочав міжнародну експансію, вийшовши на ринки Іспанії, Німеччини, Польщі, Індії та країн Латинської Америки.

У компанії сподіваються, що інвестиції допоможуть збільшити прибуток LetyShops на третину за рахунок більш агресивного масштабування.

«За 2 роки роботи на нових ринках, LetyShops не просто став новим гравцем, але і лідером в Іспанії, Польщі та країнах Латинської Америки. У червні 2020 прибуток компанії від «нових ринків» вже склав більше 30%, – коментує CEO LetyShops Ігор Гнатовский.

Зараз ми сфокусовані на подальшому зростанні. Націлені закріпити позиції в Іспанії, Польщі, Латинській Америці, обігнати конкурентів в Німеччині та Індії, а також вийти на нові ринки».

На поточний момент сервіс доступний на семи мовах (українська, російська, іспанська, англійська, польська, німецька, португальська), він співпрацює з 2400 інтернет-магазинами практично у всіх категоріях e-commerce, а кешбек повертає більше 12 млн користувачів.

За даними SimilarWeb, сайт LetyShops в травні 2020 року відвідали 4 млн осіб.

хто інвестор

AB Capital Group володіє кластером IT-компаній, зосереджених навколо глобальної партнерської мережі Admitad, яка в минулому році згенерувала більше $ 5 млрд рекламного доходу.

«Ми вперше інвестували в LetyShops в 2016 році після стрімкого зростання сервісу як за кількістю активних користувачів, так і за кількістю продажів. Ми бачимо великий потенціал на ринку кешбека в нових регіонах і впевнені, що LetyShops повністю його розкриє», – прокоментував засновник AB Capital Group і генеральний директор Admitad Олександр Бахманн.

Джерело: ain.ua

You may also like...