Оголошені стартапи-переможці сьомого та восьмого Pitch Day

23 червня та 3 липня відбулися сьомий та восьмий пітчі відповідно, організовані Українським фондом стартапів (Ukrainian Startup Fund). Свої ідеї презентували 19 стартапів. Раді повідомити, що на засіданні Наглядової ради Фонду було прийнято рішення профінансувати п’ять з них, а саме:

Стартапи на етапі pre-seed (грант 25000 доларів):

JooliДодаток для контент-маркетологів та піар-спеціалістів сфокусований на малих та середніх SaaS компаніях, який економить до 5 годин роботи на тиждень, та вдвічі збільшує ефективніть комунікацій. JOOLI у реальному часі аналізує активність компанії та конкурентів в основних каналах комунікації такого типу бізнесу та стисло повідомляє про вихід новин ринку та конкурентів.

IZIVIZДрон для безпечного, легкого та ефективного візуального інспектування.

ElomiaДодаток з віртуальним другом-психологом, що слухає, розуміє та надає психологічну допомогу людям з депресією та тривогою.

RunAn. Спортивний трекер, який дозволяє знизити травматичність та підвищити ефективність бігу, за рахунок контролю техніки бігу.

BicoveryМоніторинг психічного та фізичного стану біполярної людини в реальному часі та вчасні повідомлення про наближення епізодів за допомогою Machine Learning технологій.

GymcerebrumПлатформа штучного інтелекту з унікальним комп’ютерним зором, яка буде функціонувати на території фітнес-клубу як віртуальний тренер.

Стартапи на етапі seed (грант 50000 доларів):

Neverdark. Камін зі справжнім полум’ям для будь-якої квартири.

Ревізіон. Сервіс зворотнього зв’язку та NPS. Платформа дозволяє повертати існуючих та залучати нових Клієнтів. Формувати позитивну репутацію бренду завдяки ефективної системи зворотного зв’язку в кожній точці контакту з Клієнтом.

Upswot. Підвищення ефективності продажів спрямованих на МСБ з безперервним моніторингом та інсайтами з 117 альтернативних джерел даних.

Оцінювали пітчі стартапів члени Конкурсної комісії (позначки 7, 8 для розуміння, хто був присутнім на тій чи іншій презентації):

Олександр Романішин. Радник Міністерства Цифрової Трансформації України, партнер акселератора ISE Booster (7, 8).

Михайло Халецький. Старший інвестиційний аналітик Simpact VC (8).

Андрій Гулий. Головний аналітик Indax (7, 8).

Ганна Толстанова. Начальник науково-дослідної частини та професор Київського національного університету імені Тараса Шевченка (7).

Фелікс Літвінський. Керуючий директор Blackstone LaunchPad (7).

Сергій Довгополий. Керуючий партнер бізнес акселератора FeelGoodLabs (7, 8).

Андрій Заікін. CEO в YEP startup incubator (7, 8).

Андреас Фльодстром. Засновник та СЕО в Beetroot (7, 8).

Максим Бешлєул. Засновник та CEO компанії MedicalLife (8).

Основними критеріями оцінки pre-seed проектів є: команда, ринок, технологія, ідея, стратегія. Основними критеріями оцінки seed проектів є: команда, ринок, технологія, продукт, стратегія. Повні записи сьомого та восьмого пітчів можна подивитися на нашому офіційному ютуб-каналі за лінком.

Нагадаємо, що Фонд постійно приймає та оцінює заявки від українських стартапів, яку можна подати на офіційному сайті за посиланням.

Джерело: usf.com.ua

You may also like...