Українські хаби і бізнес-школи оновили бізнес-стратегії в рамках програми сталого розвитку

1 липня 2020 року бізнес-школи та хаби представили результати впровадження сталого розвитку в свої бізнес-моделі.

Подія проходила в рамках навчального курсу «Sustainability Crash Course», ініційованого CSR Ukraine, експертною організацією Центр «Розвиток КСВ» за фінансової підтримки Посольства Королівства Нідерланди в Україні. Інформаційним партнером заходу виступає аналітичне видання «Hubs».

«Sustainability Crash Course» — це тримісячна програма по впровадженню сталого розвитку в бізнес-моделі хабів і бізнес-шкіл (далі – Програма).

Програма складалася з дводенного онлайн-інтенсиву, двох коуч-сесій з нідерландськими експертами з питань сталого розвитку (компанія Noorderwind) і десяти неформальних зустрічей для обміну досвідом по середах (Sustainability Wednesdays). Протягом усієї програми ключовими темами були глобальні КСВ тенденції і нові технології, дизайн-мислення, стійке мислення, Цілі сталого розвитку (SDG), стійкі інновації в стартап-екосистемах, бізнес-моделі, побудова ком’юніті, формування команди мрії, стратегії SMM, міжкультурні комунікації, партнерство для сталого розвитку.

Впровадження стратегій сталого розвитку є вимогою часу і необхідністю. За результатами опитувань учасників-представників бізнес-шкіл і хабів, 87,5% вважають, що Програма допомогла інститутам розробити бізнес-моделі сталого розвитку.

Свої бізнес-моделі стійкого розвитку представили 14 бізнес-шкіл і хабів з усієї України – учасників Програми.

Контактна особа: Олександра Гондюл, SDG координатор, +38 068 356 49 07 sdg@csr-ukraine.org

Джерело: hubs.ua

You may also like...