Український фонд стартапів проведе восьмий Pitch Day

Український фонд стартапів (Ukrainian Startup Fund) проведе восьмий відбір стартапів, які отримали високі оцінки від експертів. Pitch Day відбудеться 3 липня на території інноваційного парку Unit.City.

Вперше за тривалий час ми повертаємося в офлайнВ останній раз це було аж у лютому, тож сподіваємося, що ми і надалі продовжимо цей формат і карантин не стане на заваді. Ми ретельно підготувалися до сьогоднішніх умов і забезпечили дотримання усіх санітарних норм, передбачених законодавством. Хоча онлайн і має певні переваги вони не зрівняються з можливостями, які досягаються лише при зустрічі віч-на-віч. Передусім це нетворкінг, який так потрібен учасникам.” – коментує анонс директор Українського фонду стартапів Павло Карташов.

На восьмий Pitch Day потрапили 10 стартапів на стадії seed (претендують на грантове фінансування у 50 000 доларів кожен). Знайомтесь:

Wage. Сервіс авансових платежів по заробітній платі. Отримуйте зароблені кошти сьогодні не чекаючи виплати.

A.D.A.M. Біотехнічний стартап, що фокусується на біо-друці кісткових імплантатів, використовуючи власну запатентовану 3D технологію.

MoKeш. Платформа для прямого фінансування малого бізнесу приватними особами.

DeviceVoice. Інноваційне апаратно-програмне ІоТ рішення для автоматизації кавових бізнесів, з використанням запатентованої Self-Checkout технології та системи телеметрії.

Activechat. Платформа для створення складних віртуальних асистентів з можливістю автоматизації процесу їх розробки на основі AI.

Neverdark. Камін зі справжнім полум’ям для будь-якої квартири.

Ревізіон. Сервіс зворотнього зв’язку та NPS. Платформа дозволяє повертати існуючих та залучати нових Клієнтів. Формувати позитивну репутацію бренду завдяки ефективної системи зворотного зв’язку в кожній точці контакту з Клієнтом.

Upswot. Підвищення ефективності продажів спрямованих на МСБ з безперервним моніторингом та інсайтами з 117 альтернативних джерел даних

Poly Diagnostic. Виробництво діагностичних тестів на основі полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР) в Україні.

Timeat. Сервіс попереднього замовлення страв у ресторанах та кафе. Це допомагає користувачам зекономити зайвий час на очікування страв у закладах, а ресторанам залучити нових клієнтів та пришвидшити клієнтопотік.

На заході також будуть присутні Міністр фінансів України Сергій Марченко, засновниця та керівний партнер венчурного фонду TAVentures Вікторія Тігіпко, а також одні з найперших переможців Грантової програми – AeroDrone.

Оцінювати пітчі стартапів будуть члени Конкурсної комісії:

Олександр Романішин. Радник Міністерства Цифрової Трансформації України, партнер акселератора ISE Booster.

Андрій Гулий. Головний аналітик Indax.

Віталій Гончарук. СЕО компанії Augmented Pixels, радник Віце-прем’єр-міністра України.

Андреас Фльодстром. Засновник та СЕО в Beetroot.

Михайло Халєцкий. Старший інвестиційний аналітик Simpact VC.

Сергій Довгополий. Керуючий партнер бізнес акселератора FeelGoodLabs.

Максим Бешлєул. Засновник та CEO компанії MedicalLife.

ЯК ДОЛУЧИТИСЯ? Через хоч пом’якшений, але карантин, захід будет закритий для відвідувачів, але відкритий для преси. Якщо ви представник преси можна запитати акредитацію за цим посиланням. Кількість місць обмежена. Також буде доступна онлайн трансляція на нашому ютуб-каналі за посиланням, де кожен зможе слідкувати за подіями у реальному часі.

ДАТА проведення: 3 липня. Початок о 14:00 і орієнтовно до 19:00.

МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ: Київ, вул. Дорогожицька, 3, корпус B8 (Unit.City)

Джерело: usf.com.ua

You may also like...