Зміни зовнішність. Український додаток для заміни обличчя в gif досягнув 1 млн завантажень

Додаток для заміни облич у GIF-анімаціях Doublicat, який розробили українці, всього за 4 місяці досяг позначки в 1 млн завантажень.

Додаток створений командою RefaceAI і заснований на технології заміни облич. Користувачі можуть вставляти свої обличчя в GIF-ки і створювати персоналізовані меми.

На відміну від інших технологій заміни облич, RefaceAI не використовує CGI або 3D-моделювання, технологія працює виключно на штучному інтелекті. Вона заснована на сучасному методі машинного навчання — GAN (Generative Adversarial Nets), який і робить GIF-ки такими реалістичними. Додаток пропонує користувачам тисячі GIF-ок, розділених на категорії, теми і реакції. Сам додаток безкоштовний, але можна придбати преміум-версію — підписку для тих, хто хоче завантажувати свої власні GIF-ки і фото.

У травні Doublicat досяг 1 млн завантажень, 20 млн створених GIF-ок, 4 млн GIF-ок, якими поділилися в соціальних мережах, і 300 тис. активних користувачів на місяць.

Команда RefaceAI і Doublicat пропонує інструменти для створення контенту на різних рівнях — від користувачів TikTok і Snapchat до глобальних рекламних агентств і кіноіндустрії.

«Цього року ми побачили, як світ може змінитися і піти в онлайн за один день. Коли неможливі нормальні зйомки, а люди споживають ще більше розважального контенту, важливо мати способи цей контент створювати. Те, що ми пропонуємо — це інструмент, який допомагає творцям контенту продовжувати творити навіть у невизначений час», — зазначив представник RefaceAI Іван Алцибєєв.

Іван каже, що досить скоро користувачі Doublicat зможуть завантажувати не лише GIF-ки, а і власні відео. Також команда стартапу розробляє креативні механіки всередині додатку, які з часом будуть доступні не тільки користувачам, а й брендам.

«Ми бачимо, що подобається користувачам найбільше, як вони використовують технологію і як обмінюються контентом. Це допомагає запропонувати їм саме те, що вони шукають, і стати частиною нової реальності, де творець контенту в TikTok популярніший за голлівудську зірку», — зазначив розробник.

За словами команди, запобігання фейкам при використанні технологій RefaceAI — один з їхніх пріоритетів, тому разом з просунутішими версіями і ширшим доступом до технології вони запустять deepfake detection інструмент.

Джерело: nv.ua

You may also like...