Український фонд стартапів та TechUkraine розпочинають співпрацю

Директор Українського фонду стартапів Павло Карташов підписав меморандум про партнерство з керівницею TechUkraine Наталею Вєрємєєвою.

“Останні місяці ми активно працювали не лише над імплементацією нової Грантової програми Українського фонду стартапів, але й над формуванням стратегічної місії та цілей Фонду. Ми проаналізували ключові виклики та проблеми нашої екосистеми та готові запропонувати шляхи їх вирішення. Саме тому ми будемо приділяти значну увагу не лише грантовій підтримці, але й промоції стартапів та координації зусиль стейкхолдерів для розвитку екосистеми в межах нашої компетенції. Партнерство з TechUkraine – черговий крок у цьому напрямку. Ми вже запланували кілька спільних ініціатив, тому очікуйте новин вже незабаром”, – зазначив Павло Карташов.

Партнерство полягатиме у обміні інформацією щодо ключових стейкхолдерів та подій української стартап екосистеми, здійсненні аналітичних досліджень, а також організації та участі у спільних проєктах, подіях, зустрічах тощо. Наші зусилля будуть також спрямовані на залучення додаткового фінансування задля підтримки та розвитку стартап екосистеми України, а також задля надання стартапам нових можливостей для залучення нефінансових та фінансових інструментів у свої проєкти.

“Ми раді розпочати роботу з Українським Фондом Стартапів. Мета TechUkraine – системний розвиток українського технологічного сектору та об’єднання усіх стекйхолдерів задля досягнення цієї мети.  Український Фонд Стартапів – державна інституція, створена для підтримки і росту української стартап екосистеми. Ми націлені на синергію та підвищення ефективності як існуючих ініціатив, так і розробку нових, адже наша спільна місія – зробити Україну однією з провідних технологічних націй, посилити нашу економіку технологіями, інноваціями і потужним експортом” – прокоментувала підписання меморандуму Наталя Вєрємєєва.

Джерело: usf.com.ua

You may also like...