Український фонд стартапів та Центр підприємництва УКУ підписали меморандум про співпрацю

Український фонд стартапів та Центр підприємництва УКУ підписали меморандум про співпрацю.  Дане партнерство є важливим кроком у розвитку та підтримці освітніх ініціатив та студентських стартапів.

“Ми постійно розширюємо коло нашої співпраці і раді вітати наших львівських партнерів у нашій ініціативі з розвитку української стартап екосистеми. Львів є одним з найбільших хабів IT-спеціалістів в Україні, тому ми впевнені, що наша спільна діяльність швидко почне приносити бажані результати”, – розповідає про партнерство Павло Карташов, директор Українського фонду стартапів.

“Стати партнером УФС для Центр підприємництва УКУ – це про підтримку та розвиток стартап індустрії в Україні. Ми в Центрі працюємо зі стартапами на етапі валідації ідей та прототипування, тому партнерство з УФС дасть можливість нашим успішним випускникам бути готовими до наступних етапів – фінансування та активної менторської підтримки. Також ця співпраця допоможе активніше розвивати стартап-екосистему України” зауважив виконавчий директор Центру Іван Петренко.

Метою даного партнерства є обмін інформацією задля підтримки стартапів, а також в участі у спільних проєктах, подіях, зустрічах тощо. Вже сьогодні запрошуємо стартапи на безкоштовну програму Think Big Online Bootcamp. Це інтенсивна тижнева програма для українських стартапів з менторами Кремнієвої долини. Під час програми стартапи матимуть унікальну нагоду розібрати свої кейси разом із фахівцями з експертизою на ринку США.

Про Центр підприємництва УКУ

Центр підприємництва УКУ – це акселератор для стартапів та освітня платформа для студентів та молодих підприємців в Україні. Місія Центру – забезпечувати професійними високоякісними навчальними програмами та формувати мережу зі світовою експертизою та міжнародними контактам, розвиваючи, навчаючи та об’єднуючи учасників стартап екосистеми та підприємців України.

https://ucucfe.lvbs.com.ua/

Нагадаємо, раніше ми писали, що Український фонд стартапів та Startup Grind Kyiv підписали меморандум про співпрацю.

Джерело: usf.com.ua

You may also like...