Український фонд стартапів та Startup Grind Kyiv підписали меморандум про співпрацю

Директор Українського фонду стартапів Павло Карташов підписав меморандум про співпрацю з директоркою Startup Grind Kyiv – Катериною Дегтяр. Це стратегічний крок для реалізації сумісних заходів у цілях розвитку стартап екосистеми України.

“Ми раді розпочати співпрацю з київським представництвом однієї з найбільших спільнот стартапів, інноваторів та творців світу – Startup Grind. Ми вже неодноразово співпрацювали з Катериною Дегтяр, яка стала не тільки експертом Фонду, але й модератором пітч-днів. Це важливий етап для наших організацій, метою яких є підтримка інновацій та розвиток стартап-екосистеми в Україні”, – зазначив Павло Карташов.

“Startup Grind офіційно присутній в Україні з моменту створення Startup Grind Kyiv Chapter більше 5 років тому. Тоді слово “стартап” не звучало у масових ЗМІ, а про державну підтримку підприємців, як стабільну програму, можно було лише мріяти. До того я повернулась із навчання на міжнародній МВА програмі і твердо вирішила працювати задля розвитку українського ІТ-підприємництва. Моя мрія здійснилась. І я дуже рада, що сьогодні є USF – і це дозволяє українським підприємцям йти до здійснення своїх бізнес-мрій. Також, я пишаюсь, що сьогодні в Startup Grind Kyiv є ціла команда професіоналів, а також з’явились інші офіційні представництва Startup Grind у Дніпрі, Харкові, та Рівному.”, – каже директорка Startup Grind Kyiv Катерина Дегтяр.

Довідково:

Startup Grind Kyiv є офіційним представником Startup Grind (спільнота налічує близько 2 мільйонів найкращих підприємців світу), проводить регулярні події в Києві з 2014 року. За останні два роки лідерки київської філії – Катерина Дегтяр та Ханна Зенн – організували більше 30 зустрічей із досвідченими підприємцями і експертами IT та інвест-фондів. Серед спікерів Startup Grind Kyiv були: Марвін Ляо, партнер 500 startups; Роман Кірігетов, співзасновник Kabanchik.ua, Євген Сисоєв, партнер AVentures, та інші. Сьогодні у найбільшого стартап-ком’юніті у Києві 10 000 фоловерів у соціальних мережах та постійна аудиторія з підприємців-початківців, ангел-інвесторів, представників фондів та корпорацій. Місія Startup Grind Kyiv – навчати, знайомити і надихати підприємців та інноваторів.

Startup Grind Kyivhttps://www.startupgrind.com/kyiv/

Нагадаємо, раніше ми писали, що Український фонд стартапів та бізнес акселератор FeelGoodLabs розпочали співпрацю.

Джерело: usf.com.ua

You may also like...