Український сервіс онлайн-гороскопів привернув $ 300 000 від Adventures Lab

Український стартап Astromix привернув $ 300 000 від інвесткомпанії Adventures Lab в рамках seed-раунду. Стартап займається розробкою астрологічних сервісів для користувачів.

Чим займається стартап

Команда працює над сервісом персоналізованих гороскопів: за професією, типом особистості, талантам, астрологічних прогнозів, календарів, тощо.

Засновник сервісу – Дмитро Ткаченко. В кінці 2019 роки команда розробила MVP і запустила відкрите бета-тестування сервісу. Зараз команда працює над кінцевою версією, яку планують запустити до червня 2020 року. У команді Astromix працює шість співробітників. Інвестиції планують витратити на розвиток сервісу.

Чому інвестор вирішив інвестувати в кризу?

За словами Андрія Криворчука, засновника Adventures Lab, інвесторів не лякає ситуація з пандемією і можливою кризою.

«Ми навмисно фокусуємося на ті вертикалі, які демонструють стабільне зростання навіть за часів затяжних глобальних криз. У зв’язку з чим продовжимо активно інвестувати в проєкти», – зазначив він.

Чому інвестор вирішив інвестувати в астрологічний сервіс?

Астрологія – не дуже типова ніша для венчурних інвесторів. Редакція AIN.UA запитала інвестора, чому вирішили вкладати в такий сервіс.

«Ми розглядаємо проєкти, які частіше за все не розглядаються класичними VC, на кшталт affiliate marketing, астрології, беттінга, гемблинга і інших traffic-driven ніш, які генерують / залежать від величезних обсягів трафіку. Так що інвестиція в Astromix є для нас вкрай типовою», – зазначив Криворчук.

Джерело: ain.ua, astromix.net

You may also like...