Міжрегіональний офіс трансферу знань і технологій планує провести міжнародний захід

Розпочав свою роботу Міжрегіональний офіс трансферу знань і технологій на базі УкрІНТЕІ в рамках проекту «Розвиток міжрегіональної мережі трансферу технологій». Проект реалізується за рахунок коштів, отриманих від Європейського Союзу у рамках виконання Угоди про фінансування Програми підтримки секторальної політики та регіональної політики України.
Міжрегіональний офіс трансферу знань і технологій за підтримки Міністерства освіти та науки України організовує проведення Міжнародного заходу «Технології, інновації та бізнес», метою якого є сприяння встановленню прямих ділових зв’язків із зацікавленими європейськими партнерами та створення умов для впровадження сучасних науково-технічних розробок та інновацій в реальний сектор економіки та міжнародне бізнес середовище.
Захід планується провести у вересні – жовтні ц.р. (дата та місце проведення будуть надані згодом). Для участі в заході планується запросити провідних українських вчених та винахідників, розробників стартапів, представників вітчизняного та зарубіжного бізнесу, венчурні та фінансові компанії.
У Програмі заходу:
• стратегічна сесія по формуванню дієвих моделей співробітництва з зарубіжними партнерами у сфері впровадження інновацій;
• експертні дискусії з питань перспектив розвитку ключових сфер сучасної науки, захисту прав інтелектуальної власності, менеджменту інноваційної діяльності тощо;
• майстер-класи з практичної підготовки наукових розробок для виведення на комерційний ринок;
• презентації найбільш перспективних науково-технічних розробок та біржа контактів.

З метою підготовки заходу пропонуємо Вам надати найбільш перспективні, завершені наукові розробки, що мають потенціал для їх впровадження в реальний бізнес. Планується провести експертизу, відбір проектів та їх презентаційну підготовку для участі в заході.
Інформацію необхідно надіслати в електронному виді на електронну адресу vbessar@ukr.net, firsova@ukrintei.ua до 8.08.2019 р.
Контактний телефон: (044) 521-00-85, (044) 521-09-23, (067) 804-38-82.

You may also like...