ІР ТА ПІДТРИМКА ІННОВАЦІЙ

IP офіс запрошує на серію вебінарів до Дня винахідника та раціоналізатора: «Інтелектуальна власність як каталізатор розвитку інноваційного середовища»

З нагоди Дня винахідника і раціоналізатора, який відзначається 21 вересня 2024 року, IP офіс запрошує представників Центрів підтримки технологій та інновацій (TISCs), центрів трансферу технологій, національних інноваційних процесів, науки та бізнесу, а також всіх, кого цікавлять питання інтелектуальної власності приєднатися до серії вебінарів «Інтелектуальна власність як каталізатор розвитку інноваційного середовища».

Винахідництво є рушійною силою прогресу, яка постійно змінює світ навколо нас, сприяє розвитку нових технологій, що розширюють можливості людства у науці, медицині, екології та багатьох інших галузях та сприяє вирішенню глобальних проблем для кращого майбутнього наступних поколінь. Завдяки винахідництву зміцнюється національна безпека, стимулюється розвиток освіти і науки та підвищується інноваційний імідж країни.

Цей захід об’єднає провідних представників Центрів підтримки технологій та інновацій (TISCs), центрів трансферу технологій, інноваційної сфери, науки, бізнесу та всіх, хто зацікавлений у розвитку інноваційного середовища, щоб обговорити актуальні питання інтелектуальної власності та її роль у стимулюванні інновацій.

В рамках вебінарів учасники дізнаються про практичний досвід та поради від винахідників з наукового та бізнес середовищ, студентів та юних винахідників, а саме:

17 вересня 2024 року

Інсайти інноваторів з бізнес середовища: Представники бізнесу розкажуть, як вони використовують інтелектуальну власність для розвитку своїх компаній, захисту нових технологій та створення конкурентних переваг на ринку.

19 вересня 2024 року

Практичний досвід науковців-винахідників: Учасники отримають цінні поради та інформацію від науковців і дослідників, які поділяться своїми успіхами та викликами, що виникли при реалізації інноваційних проєктів та захисті інтелектуальної власності.

24 вересня 2024 року

Кейси студентських інноваційних проєктів: Студенти, які досягли успіхів у розробці та втіленні нових проєктів або створенні та розвитку власних стартапів, поділяться своїм досвідом про те, як інтелектуальна власність допомогла їм у досягненні успіху.

26 вересня 2024 року

Ідеї та досягнення юних талантів: Школяри та учні професійно-технічних навчальних закладів розкажуть про свої ідеї та проєкти, що втілюються у науково-технічних рішеннях та сприяють вирішенню нагальних соціально-економічних проблем країни.

Цей захід допоможе учасникам розширити свої знання, отримати практичні поради, знайти нові можливості для розвитку та співпраці, а також ефективніше використовувати інтелектуальну власність як інструмент для інноваційного розвитку.

Дати проведення вебінарів: 17, 19, 24 та 26 вересня 2024 року.

Час проведення: 15:00-17:00.

Форма проведення: онлайн-сесії на платформі Zoom.

Реєстрація за посиланням

Вебінар є безкоштовним. Кількість місць обмежена.

Захід реалізується спільно ІР Academy, IP&I Hub (National IP&Innovations Hub) та ТІSС (Technology and Innovation Support Center).

Не пропустіть можливість дізнатися, як інтелектуальна власність може стати Вашим потужним інструментом на шляху втілення інноваційних ідей задля кращого майбутнього!

You may also like...