Мінцифри запрошує підприємців взяти участь у конкурсі «Герої малого бізнесу»

Національний проєкт із розвитку підприємництва Дія.Бізнес, ініційований Міністерством цифрової трансформації України, спільно з KPMG в Україні та Young Business Club, запрошує підприємців для участі в премії «Герої малого бізнесу».

Про це Укрінформу повідомила пресслужба Мінцифри.

«Герої малого бізнесу — це проєкт, створений підприємцями для підприємців всієї країни. Це реалізація нашого прагнення відзначити тих, хто не побоявся і успішно продовжує свою справу в непростих реаліях, і надихнути тих, хто тільки починає», – наголосив автор проєкту Костянтин Карпушин.

Зазначається, що участь у конкурсі можуть взяти власники малого бізнесу, що беруть активну участь у розвитку й управлінні свого бізнесу; підприємці, що ведуть бізнес на території України; підприємства без податкових заборгованостей, з позитивними відгуками в соціальних мережах або медіа; підприємці, що мають бажання заявити про свій бізнес на всю країну.

У міністерстві додали, що підприємці можуть податися в 10 номінаціях:

  1. Молодий підприємець
  2. Роботодавець року
  3. Справа життя
  4. Системний бізнес
  5. Добра справа
  6. Інновації заради майбутнього
  7. Ветеранський бізнес
  8. Здорова нація
  9. Made in Ukraine

Номінація Гран-прі буде присуджена членами журі серед номінантів, які пройшли онлайн-голосування.

Попередня заявка подається до 15 січня 2021, онлайн-голосування глядачів проходитиме до 15 лютого 2021, 200 кандидатів для участі в урочистій церемонії вручення премії будуть визначені до 20 лютого.

Сайт національної премії «Герої малого бізнесу» — https://geroi.biz, сторінки національної премії «Герої малого бізнесу» в соцмережах – https://www.facebook.com/geroi.biz.

 

Джерело: ukrinform.ua

You may also like...