Фінтех-єдиноріг Revolut залучив $ 80 млн

Британський Фінтех-стартап Revolut залучив $ 80 млн. Це – частина раунду D, про який компанія оголошувала в лютому 2020 року.

  • Загальна сума раунду, з урахуванням цієї інвестиції, становить $ 580 млн. Про це повідомляє Financial Times та ряд інших ЗМІ.
  • У лютому компанія залучила $ 500 млн, провідним інвестором виступив TCV, а її оцінка склала $ 5,5 мрлд. За даними TechCrunch, оцінка Revolut в цьому раунді залишається такою ж, а інвестором виступив TSG Consumer Partners.
  • Залучені кошти компанія витратить на розробку нових функцій для сервісу в США і кредитних продуктів в Європі.
  • Також Revolut зараз працює над інструментом управління підпискою: він дозволить користувачеві бачити всі свої активні підписки, скасовувати їх з Revolut і отримувати повідомлення, коли закінчується період безкоштовної пробної версії.

Нагадаємо, Revolut – це «банк без відділень», всі операції проходять в однойменному додатку на смартфоні. Її засновники: росіянин Микола Сторонський (він переїхав до Англії і працював в банківській сфері) і українець Владислав Яценко, який познайомився з Миколою, працюючи в Credit Suisse.

Одна з перших переваг Revolut – відсутність комісії при обміні валют, кожен користувач отримує мультивалютну дебетову карту. Раніше його називали «сервісом для мандрівників», але пізніше компанія сильно розширила список своїх фінансових функцій. Зараз у компанії – близько 12 млн зареєстрованих користувачів.

Джерело: ain.ua

You may also like...