Стартап BlockFi сформує команду фахівців

Для виходу на IPO

Працююча на ринку криптовалютного кредитування компанія BlockFi розмістила вакансію головного фінансового директора. Фахівцю з 15 роками в сфері корпоративних фінансів належить зайнятися питаннями інвестування, поглинань і потенційної первинної публічної пропозиції (IPO), пише “forklog.com”.

Топ-менеджеру належить сформувати і очолити команду фахівців, які допоможуть створити базу для можливого виходу BlockFi на фондову біржу. У розмові з The Block глава компанії Зак Принс допустив проведення IPO у другій половині 2021 року або пізніше. Джерела видання повідомили про переговори, що ведуться про додатковий раунд фінансування.

У лютому BlockFi залучила $ 30 млн в ході раунду фінансування Серії B. Інвесторами виступили співзасновник PayPal Пітеру Тілю Valar Ventures, Morgan Creek Digital, Winklevoss Capital та інші. Компанія прагне стати універсальним споживчим банком для ринку криптовалюти з торгівлею, кредитуванням і наданням високоприбуткових депозитів.

У травні до BlockFi приєднався колишній віце-президент American Express Уїтні Рахлін, якому поставили завдання запустити кредитну карту в біткоінах до кінця четвертого кварталу цього року.

У квітні BlockFi привернула інвестиції від керуючого активами Three Arrows Capital. Останній разом з ще одним стратегічним партнером, майнінговим пулом Poolin, полегшить експансію лендінгової платформи на азіатські ринки.

За підсумками другого кварталу компанія повідомила про збільшення щомісячних доходів вдвічі. Драйвером стали халвінг і запуск мобільного додатку. Функціональність останнього дозволяє клієнтам відкривати і управляти процентним рахунком, здійснювати торгівлю, залучати позики та переказувати кошти з банку і гаманця.

Джерело: hubs.ua

You may also like...