Grammarly інвестувала в стартап з розробки ШІ

Технологія Docugami розуміє унікальну структуру документів, стверджують розробники.

Компанія Grammarly, яка розробила популярного онлайн-помічника для створення коректних текстів англійською мовою, інвестувала в заснований в Сіетлі стартап Docugami. Про це повідомили редакції Liga.Tech представники Grammarly.

Це перша інвестиція Grammarly в іншу компанію. Інвестиція здійснена в рамках етапу початкового фінансування компанії.

“Головною метою Docugami є застосування технологій штучного інтелекту для подолання неузгодженості серед цифрової документації. Ця мета доповнює стратегічне бачення Grammarly – створити комплексний комунікаційний асистент, який буде покращувати професійну і особисту комунікацію”, – пояснили в компанії.

Docugami використовує цілий ряд технологій штучного інтелекту для допомоги організаціям будь-якого розміру в створенні найбільш важливих ділових документів з більшою точністю і ефективністю. Технологія Docugami розуміє унікальну структуру документів і органічно інтегрується в поточні бізнес-процеси.

“Наш онлайн-сервіс збільшує масштаби, щоб надавати допомогу з ще більш складними комунікаційними завданнями. Також ми плануємо створювати нові функції продукту для допомоги бізнес-компаніям в забезпеченні ефективного письмового спілкування як між командами, так і з клієнтами”, – розповіли в Grammarly.

Джерело: tech.liga.net

You may also like...