ВІДБІР УКРАЇНСЬКИХ СТАРТАПІВ ДЛЯ УЧАСТІ У STARTUP NIGHTS 2023

Українські стартапи можуть позмагатися за право вперше представити Україну в складі національної делегації на Startup Nights 2023 у Швейцарії. Це технологічна конференція, яка щороку збирає тисячі інноваторів з усього світу. Цього року захід відбудеться 2–3 листопада в місті Вінтертур.

Участь у конференції дозволить здобути корисні знання для розвитку свого продукту, побудувати вигідні зв’язки та знайти інвесторів.

Ви можете подати заявку на участь у конкурсі, якщо ваш стартап:

  • має traction, клієнтів та залучені інвестиції;
  • зареєстрований та працює в Україні;
  • позиціонує себе як український — про це має бути зазначено на сайті та всіх загальнодоступних публічних ресурсах, як-от Crunchbase.

Пріоритет надаватимуть стартапам з хардверними рішеннями та продуктами, які можуть бути представлені на виставці.

Долучитися до української делегації на Startup Nights 2023 зможуть 8 найкращих команд стартаперів, які пройдуть всі етапи відбору: заповнять заявку про свій продукт чи послугу, пройдуть перевірку на відповідність умовам конкурсу та презентують стартап перед журі.

Більше деталей за посиланням — https://www.startup-nights.ch

Заповнити заявку на участь можна до 10 серпня: https://usf.com.ua/startup-nights-u-shvejcarii/

Співорганізатори участі делегації — Мінцифра, Український фонд стартапів та Українсько-швейцарська бізнес-асоціація (USBA).

Представники стартапу мають бути готовими частково покрити витрати на проїзд та проживання. Іншу частину потенційно покриють спонсори. Організатори делегації забезпечать квиток на конференцію для одного-двох представників від стартапу, що передбачає участь у програмі Startup Nights та стенд, а також участь відібраних команд в активностях делегації.

Детальніше за посиланням

You may also like...