УКРАЇНСЬКІ ФІЗИКИ МАЮТЬ МОЖЛИВІСТЬ ВІДВІДАТИ БЕРЕЗНЕВІ ЗАСІДАННЯ АМЕРИКАНСЬКОГО ФІЗИЧНОГО ТОВАРИСТВА

У березні Американське фізичне товариство (англ. American Physical Society, APS) проведе своє щорічне засідання, яке об’єднає молодих та провідних вчених у галузі фізики з усього світу для зв’язку та співпраці між науковими колами, промисловістю та великими лабораторіями. Понад 10 000 фізиків зберуться разом, щоб разом осягнути кордони фізики, прокласти шляхи до нових досліджень та привітати наступне покоління вчених.

Дати проведення:

За особистої участі: 5-10 березня 2023 року.

Віртуальні засідання: 20 по 22 березня 2023 року.

Раді повідомити, що українські фізики мають чудову можливість приєднатись до засідань безкоштовно!

Як приєднатись:

Щоб скористатись можливістю бути звільненим від сплати реєстраційного внеску, українські фізики, які постраждали від війни, мають зв’язатись  з директором з міжнародних зв’язків APS Емі Флаттен через електронну пошту: flatten@aps.org.

Крім того, записи онлайн-засідань будуть доступні для наших науковців (за запитом) до 30 червня 2023 року. Це дозволить українським учасникам подивитись записи у зручний для них час.

Незалежно від формату, березневі засідання APS – це можливість поспілкуватися і налагодити зв’язки з іноземними колегами, дізнатися про поточні проблеми, що стосуються фізичної спільноти, а також поділитися результатами своїх досліджень.

Детальніше про засідання за посиланням: https://march.aps.org/

НФДУ

You may also like...