ФОНД ПОЛЬСЬКОЇ НАУКИ (FNP) ФІНАНСУЄ НОВІ ПОЛЬСЬКО-УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ПРОЄКТИ

Фонд польської науки (FNP) підбив підсумки другого конкурсу найкращих польсько-українських наукових проєктів. У рамках започаткованої у березні 2022 року програми FOR UKRAINE, спрямованої на підтримку науковців з України, які співпрацюють з науковцями з Польщі, FNP обрав ще три пари переможців.

Завдяки фінансуванню, що становить 268 800 злотих на кожен проєкт, переможці досліджуватимуть суспільно значущі питання та процеси, пов’язані з війною в Україні. Фінансування надається на 12 місяців і включає в себе як заробітну плату заявників, так і витрати, пов’язані з проведенням досліджень.

Програма FOR UKRAINE була започаткована Фондом польської науки рік тому як форма підтримки українських дослідників, які стикнулись із війною в своїй країні. В рамках цієї програми FNP присудив вже шість грантів у двох раундах конкурсу і нещодавно оголосив про продовження ініціативи.

Прийом заявок на участь у третьому раунді конкурсу вже розпочато!

Кінцевий термін подачі заявок – 4 квітня 2023 року.

Формула відбору переможців залишається незмінною: спочатку проходить оцінка проектів у групах, потім вибір 3-х переможців.

Шукайте детальну інформацію на офіційному сайті FNP або за посиланням: https://www.fnp.org.pl/en/fnp-nagrodzila-kolejne-polsko-ukrainskie-projekty-naukowe/

You may also like...