КОНКУРС НА СТВОРЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ МЕДИЧНИХ ПРИЛАДІВ ВІД MIT

Конкурс на створення інноваційних медичних приладів від MIT

Є клінічна проблема, яка потребує нового медичного пристрою?

З 2003 року у Массачусетському технологічному інституті, також відомому як MIT, викладається курс «Дизайн медичного приладу» (Medical Device Design), який призвів до появи чисельних  інноваційних приладів, патентів, започаткування довгострокової співпраці, сприяння стартапам, а також роботі випускників MIT у промисловості, наукових колах і медицині.

Наразі МІТ пропонують простір для творчого вирішення проблем та знову оголошують конкурс ідей!

Клініцисти та корпоративні спонсори запрошуються подати заявки на весняний цикл 2023 року.

Відбір проєктів є конкурсним. МІТ готовий розглянути заявки від українських клініцистів і лікарень щодо ідей медичних приладів – тих, яких немає в наявності, але які зараз потрібні Україні (або існуючі варіанти надто дорогі тощо).

Запропонована розробка може бути механічного, електричного або комбінованого типу та відповідати часовим обмеженням (семестру). Ознайомтесь зі списком минулих проєктів за посиланням. Вони варіювалися від хірургічних інструментів до терапевтичних пристроїв і настільних симуляторів для дослідницького використання.

У випадку, якщо вашу пропозицію буде обрано, з лютого по травень з вами працюватимуть команди студентів під керівництвом експертів-наставників.

Термін подання заявок (орієнтовний обсяг 1–2 сторінки) – 6 січня 2023 р.

Заявки розглядатимуться на постійній основі.

Шукайте детальну інформацію щодо участі за посиланням: https://cutt.ly/P1bDBaT

НФДУ

You may also like...