ВІДКРИТО КОНКУРС «ERC CONSOLIDATOR GRANT 2023»

Ви вчений, який прагне створити власну дослідницьку групу та продовжити розвивати успішну кар’єру в Європі? Або вже маєте потужну команду та хочете її підсилити? Тоді грант ERC Consolidator може бути для Вас!

  • Хто може подати заявку?

Дослідники будь-якої національності, що мають 7-12-річний досвід роботи після здобуття докторського ступеня, багатообіцяючі наукові перспективи і цікаву пропозицію щодо дослідження.

  • Критерії

На конкурс приймаються заявки незалежно від галузі досліджень. Гранти ERC діють за принципом “bottom-up” без заздалегідь визначених пріоритетів.

  • Місцезнаходження

Дослідження має проводитись у державній чи приватній дослідницькій організації.
Заявки на отримання гранту ERC мають бути подані одним головним дослідником (PI) спільно з приймаючою установою та від її імені.
Всі юридичної особи, включно з університетами, дослідницькими центрами та підприємствами, можуть розміщувати PI та його/її команду. Приймаюча установа має бути розташована в одній із держав-членів ЄС або в одній із асоційованих країн.

  • Команда

ERC надає гранти на підтримку проєктів, які виконуються окремим дослідником, який може наймати інших дослідників у якості членів команди.
Є можливість співпраці з дослідниками, які перебувають у неєвропейських країнах.

НФДУ

You may also like...