• Uncategorized

Технологія комплексної переробки біологічної сировини за допомогою кріогенного молекулярного фракціонування

ПРИЗНАЧЕННЯ:

Як інгредієнти для створення принципово нових продуктів у виробництві високовітамінізованих продуктів харчування. 

ОПИС:

Для отримання з натуральної сировини рослинного й тваринного походження молекулярних фракцій, що повністю зберігають нативну структуру вихідного біологічного матеріалу.

ТЕХНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА

На основних технологічних етапах передбачено використання низьких температур: кріогенне подрібнення (-120…-100°С), кріосублімаційне фракціонування (-25°С), екстракції зрідженими газами (-25…-30°С).

ПЕРЕВАГИ:

Комплексна безвідходна переробка біологічної сировини в послідовному технологічному циклі, вибіркове розділення вихідної сировини на біологічно активні молекулярні фракції заданого складу. Запропонована технологія не має світових аналогів.

РЕКОМЕНДОВАНА ГАЛУЗЬ ВИКОРИСТАННЯ:

Харчове, сільськогосподарське, фармацевтичне, косметичне виробництво.

РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ:

Готово до впровадження.

СТАДІЯ ГОТОВНОСТІ РОЗРОБКИ:

Готово до впровадження.

МОЖЛИВІСТЬ ПЕРЕДАЧІ:

Спільне доведення до промислового рівня.

Спільне виробництво, продаж, експлуатація.

НОВИЗНА:

1 патент України.

 

Якщо Вас зацікавила ця розробка, будь-ласка, заповніть форму нижче

[wpforms id=”1480″]

You may also like...