Технологія комплексної переробки біологічної сировини за допомогою кріогенного молекулярного фракціонування
ПРИЗНАЧЕННЯ:
Як інгредієнти для створення принципово нових продуктів у виробництві високовітамінізованих продуктів харчування.
ОПИС:
Для отримання з натуральної сировини рослинного й тваринного походження молекулярних фракцій, що повністю зберігають нативну структуру вихідного біологічного матеріалу.
ТЕХНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА
На основних технологічних етапах передбачено використання низьких температур: кріогенне подрібнення (-120…-100°С), кріосублімаційне фракціонування (-25°С), екстракції зрідженими газами (-25…-30°С).
ПЕРЕВАГИ:
Комплексна безвідходна переробка біологічної сировини в послідовному технологічному циклі, вибіркове розділення вихідної сировини на біологічно активні молекулярні фракції заданого складу. Запропонована технологія не має світових аналогів.
РЕКОМЕНДОВАНА ГАЛУЗЬ ВИКОРИСТАННЯ:
Харчове, сільськогосподарське, фармацевтичне, косметичне виробництво.
РЕЗУЛЬТАТИ ДОСЛІДЖЕНЬ:
Готово до впровадження.
СТАДІЯ ГОТОВНОСТІ РОЗРОБКИ:
Готово до впровадження.
МОЖЛИВІСТЬ ПЕРЕДАЧІ:
Спільне доведення до промислового рівня.
Спільне виробництво, продаж, експлуатація.
НОВИЗНА:
1 патент України.
Якщо Вас зацікавила ця розробка, будь-ласка, заповніть форму нижче
[wpforms id=”1480″]