СТИПЕНДІЯ ДЛЯ ДОСЛІДНИКІВ ВІД АСОЦІАЦІЇ ТРАНС’ЄВРОПЕЙСЬКИХ ПОЛІТИЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ (TEPSA)

За підтримку програми ЄС «Громадяни, рівність, права та цінності» (CERV) Асоціація трансєвропейських політичних досліджень (TEPSA) пропонує гостьову стипендію для українських дослідників, які прямо чи опосередковано постраждали від Загарбницької війни Росії проти України.

Українські дослідники мають можливість отримати двотижневу стипендію у вересні 2023 року (за потреби також можна отримати пізніший період протягом року).

Стипендія TEPSA має на меті дозволити українцям проводити дослідження, пов’язані з ЄС, які будуть актуальними для національної політики та політики ЄС. Теми варіюються від зеленої реконструкції України до її вступу в ЄС та побудови архітектури європейської безпеки.

Запрошений стипендіат допомоги в розмірі 1 500 євро для покриття проїзду, витрат на проживання та будь-яких непередбачених ситуацій, пов’язаних з перебуванням у Брюсселі. Крім того, TEPSA надає стипендію офісним, дослідницьким та адміністративним приміщенням. Мета відбувається в тому, щоб забезпечити привілейований доступ до політичного середовища в Брюсселі та підтримувати контакти з політиками ЄС. Одним із бажаних результатів посади є публікація короткого звіту TEPSA про дослідження, проведені під час отримання стипендії.

Дедлайн подачі заявок: 4 червня 2023 року

Деталі за посиланням:  https://cutt.ly/L5j5xEP

НФДУ

You may also like...