USF спільно з партнерами розпочали відбір українських стартапів на участь у міжнародній конференції Saastock Dublin 2022 (Ірландія)

Український фонд стартапів спільно з PromoRepublic, FlyerOneVentures та InFlu2 розпочинають прийом заявок на участь у міжнародній конференції SaaStock Dublin 2022 (Ірландія).

SaaStock 2022 – це найвпливовіша у світі конференція для засновників SaaS-стартапів, що відбудеться у місті Дублін (Ірландія) з 17 по 19 жовтня 2022 року. 

Щороку тут збираються представники SaaS з усього світу – 68% всіх учасників на керівних посадах, понад 5000 фаундерів, 400+ інвесторів та 100+ годин можливостей в одному місці.

Це унікальна можливість налагодити контакти з однодумцями та фаундерами SaaS, потенційними клієнтами та інвесторами, які сфокусовані на вашій індустрії чи бізнес-моделі. SaaStock створює ідеальне середовище для засновників SaaS та їхніх команд, щоб розвивати свою мережу, створювати цінні зв’язки та формувати екосистему для стартапів, що працюють над SaaS-рішеннями.

Цього року Україна буде вперше представлена на цій конференції: за результатами експертного відбору 8 (вісім) кращих українських стартапів представлять свої проєкти у складі української делегації під час SaaStock2022 в Дубліні, отримають стенд і квитки на команду безкоштовно.

До участі запрошуються стартапи, які:

  • – перебувають на стадії від MVP+traction;
  • – пропонують SaaS-рішення;
  • – готові самостійно покрити витрати на проїзд і проживання.

Подати заявку можна до 1 вересня 2022 року за посиланнямhttps://usf.com.ua/saastock-dublin-2022-startups-open-call/

usf.com.ua

You may also like...