ICLUB Global запускає онлайн-платформу для інвестицій у стартапи від $10 000

Клуб приватних інвесторів ICLUB Global запускає онлайн-платформу ICLUB Online. З її допомогою кожен охочий зможе інвестувати у стартапи на стадії early-stage разом із венчурним фондом TA Ventures та іншими учасниками клубу. Доступ до платформи безкоштовний, інвестор платить лише комісію за керування інвестицією та з прибутку. Поріг входу — $10 000.

Як працює платформа ICLUB Online

На платформі представлені компанії, що пройшли due diligence TA Ventures, та у які фонд сам інвестує. Як підкреслюють в ICLUB Global, завдяки цьому приватні інвестори без досвіду у венчурних інвестиціях можуть значно знизити ризик при формуванні свого портфеля. 

Щоб інвестувати в обраний стартап через ICLUB Online, необхідно:

  1. Зареєструватися на платформі.
  2. Далі з користувачем зв’яжеться представник клубу, щоб ознайомити з особливостями платформи та процесу інвестування, а також допоможе пройти KYC.
  3. По завершенню реєстрації, користувач отримає доступ до інформації про представлені на платформі стартапи, пітчдек та записи дзвінків з командами проектів. Зараз ICLUB Global пропонує 2-4 стартапи щомісяця.
  4. Після прийняття рішення щодо інвестування, користувачеві потрібно вказати розмір бажаної інвестиції. Далі — з інвестором зв’яжуться юристи клубу для проведення транзакції.
  5. Інвестори на платформі інвестують разом з TA Ventures, і виходять з інвестиції також разом. До моменту екзиту користувачі отримують щоквартальні репорти по компаніях у своєму портфелі. 

Про ICLUB Global

Це світова мережа клубів приватних інвесторів, яку заснував фонд TA Ventures у 2018 році. Разом із фондом члени клубу за цей час проінвестували у 64 європейські та американські стартапи та зробили 5 екзитів.

Фокус TA Ventures — технологічні стартапи Європи та Північної Америки, що розробляють проекти, пов’язані з цифровим здоров’ям, мобільністю та логістикою, корпоративним ПЗ, споживчими та фінансовими технологіями.

На сьогодні клуби ICLUB Global є у Києві, Дубаї, Лондоні, Монако, Алмати та на Кіпрі. У планах — Цюрих, Ер-Ріяд (Саудівська Аравія), Баку, Малага (Іспанія), Мальта, Тенерифе, Нью-Йорк і Маямі.

ain.ua

You may also like...