Грант на 50 000 євро для впровадження інновацій в сфері екології. Заявки — до 31 травня

Greencubator відновив грантову програму «Кліматичні Інноваційні Ваучери». В її рамках, українські компанії можуть отримати 50 000 євро для вдосконалення інновацій в сфері екології та їх виходу на ринок. Про це AIN.UA повідомили представники Greencubator. Крайній термін подачі заявок – 31 травня 2022 року.

Як подати заявку

Greencubator зацікавлений у врученні грантів на 50 000 євро, які підуть на розробку або впровадження технологій, що зменшують викиди парникових газів, підвищують енергоефективність та запобігають змінам клімату. 

Повідомляється, що грантова програма підтримки створена для компаній малого та середнього бізнесу. Вони мають бути зареєстрованими приватними компаніями на території України щонайменше рік до подання на грант та готові до співфінансування у розмірі 25% від суми гранту.

Компанії, що подадуть заявки, будуть оцінюватися фаховим журі:

  • за рівнем їх інноваційності;
  • реалістичністю втілення;
  • впливом на скорочення викидів парникових газів;
  • здатністю масштабуватися та адаптуватися для різних секторів;
  • за ринковим потенціалом.

Подати заявку можна до 31 травня 2022 року на сайті. Крім цього, Greencubator щотижня проводитиме консультації з кліматичних Інноваційних Ваучерів. Зареєструватися та ознайомитися з подробицями можна .

Про грантову програму

Проєкт «Кліматичні Інноваційні Ваучери» є компонентом програми ЄБРР «Центр трансферу технологій та фінансів у сфері зміни клімату» (FINTECC), що підтримується ЄС у рамках ініціативи EU4CLIMATE.

З 2017 року понад 30 компаній отримали Кліматичні Інноваційні Ваучери на суму майже 1 240 000 євро. Серед них: Delfast — виробник електробайків, Go To-U — платформа для управління зарядними станціями для електромобілів, The Good Plastic Company — виробник  габаритних панелей із переробленого пластику та Prengi — платформа для управління процесами обслуговування об’єктів нерухомості.

You may also like...