БРИТАНСЬКА АКАДЕМІЯ ВИДІЛИЛА СТИПЕНДІЇ ДЛЯ ПОСТРАЖДАЛИХ ВІД ВІЙНИ УКРАЇНСЬКИХ НАУКОВЦІВ

Британська академія (British Academy) виділила стипендії для постраждалих від війни українських науковців. Стипендії надаються як науковцям, що знаходяться на території України, так і тим хто був вимушений виїхати закордон.

Детальна інформація та відповіді на питання щодо отримання стипендій за посиланням:

https://www.thebritishacademy.ac.uk/funding/researchers-at-risk-fellowships/researchers-at-risk-fellowships-frequently-asked-questions/

Раніше Британська академія виступила з заявою щодо розв’язаної неонацистською рф війни проти України, у якій було в т.ч. підкреслено: «Ми в Британській академії шоковані та засмучені військовим вторгненням Росії в Україну, що є явним порушенням міжнародного права. Ми солідарні з народом України та її спільнотою студентів та дослідників, які переживають цей напад на їхні права людини, демократію та свободу. У цей час ми посилаємо нашу підтримку та дружбу до Національної академії наук України, а також до всіх тих українських студентів, викладачів та співробітників університетів, для яких безпека навчання, викладання та дослідження більше не гарантована».

You may also like...