Криптовалютна біржа KuCoin створила фонд на $100 млн для підтримки NFT-стартапів

Сінгапурський торговий майданчик KuCoin заснував фонд під назвою Creators Fund на суму 100 мільйонів доларів для підтримки та розвитку NFT-стартапів на ранній стадії. Це стосується проектів у таких галузях, як: мистецтво, спорт, PFP, азіатська культура, знаменитості, GameFi тощо. Фонд запросить 99 видатних-NFT-творців приєднатися до ринку Windvane NFT, щоб прискорити розвиток Web 3.0.

«Фонд допоможе молодим художникам та творцям показати свої таланти публіці та побудувати набагато більш відкритий, вільний, рівний та демократичний децентралізований ринок NFT. Крім того, фонд підтримуватиме перспективні проекти NFT із сильними командами та інноваційними технологіями, щоб сприяти розвитку NFT-простору та створенню різноманітного світу Web 3.0. Windvane прагне створити комплексну і добре сумісну платформу, яка відкрито підтримуватиме основні блокчейни NFT, такі як Ethereum, BSC, Flow тощо», — йдеться у пресрелізі.

Creators Fund доповнить нещодавно запущений торговий майданчик KuCoin Windvane NFT, який пропонує доступ до інтенсивного біржового трафіку та підтримку спільноти для створення NFT-стартапів. Він також дозволяє торгувати, керувати, зберігати та багато іншого.

За даними CoinGecko, біржа KuCoin, що з’явилася в 2017 році, на кінець 2021 року мала 10 мільйонів зареєстрованих користувачів, а щоденний обсяг торгів становить близько 2,2 мільярда доларів.

itc.ua

You may also like...